Skanska

Projektingenjör Husverksamheten, Uppsala

Vi på Skanska söker nu en Projektingenjör till vår verksamhet i Hus Norr, distrikt Uppsala Bostad. Distriktet i fråga jobbar med interna samt externa projekt i Uppsalaområdet och har idag ca 60 medarbetare. I distriktet finns en stark känsla av engagemang och laganda vilket har bidragit mycket till dess framgång. 

Som projektingenjör hos oss på Skanska är din främsta uppgift att, i nära samarbete med resten av teamet, driva våra projekt mot uppsatta mål och riktlinjer. Utmaningarna du stöter på i rollen som projektingenjör berör ofta projektinköp, ekonomiuppföljning och logistiklösningar. Du har också en viktig roll när det gäller att skapa struktur i arbetet. Självklart utgår vi från att säkerhet och miljöfrågor är lika viktiga för dig som för oss, då du kommer arbeta proaktivt inom dessa områden. 

Har du sinne för siffror och är en målinriktad och självständig projektmänniska?

Vi söker dig som är en engagerad, självgående och prestigelös person som kan se både detaljer och helhet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, analytisk och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp. 

För att få de bästa förutsättningarna ser vi även att du: 
- är utbildad inom byggteknik, exempelvis högskole- eller civilingenjör. 
- har erfarenhet av rollen som projektingenjör eller motsvarande befattning. 
- har sinne för siffror och lätt för att hantera system.

Hör av dig till oss redan idag!


Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 190630. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Malin Johansson 010-449 41 67 eller HR Lena Forssblad 010-449 01 87.
Vi ser fram emot din ansökan! 

Additional Information

  • Location: Uppsala, Uppsala, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Husverksamheten, Uppsala