Skanska

Projektchef Väg och Anläggning - Östergötland

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Väg och Anläggning i Östergötland står inför en spännande framtid och söker nu en ny projektchef som vill vara med och bidra till Skanskas framgång. Distriktet består av cirka 80 medarbetare och omsätter drygt 250 miljoner per år.

 

Vill du vara med och leda några av Sveriges mest spännande och utmanande byggprojekt? 

Som projektchef har du en nyckelroll – med helhetsansvar för ett stort projekt eller flera mindre projekt från start till överlämnande. En projektchef omsätter cirka 60-100 miljoner per år. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts – och helst överträffas.

Du är en driven ledare som ser helheten

Du arbetsleder medarbetare i projekten, vilket förutsätter att du skapar delaktighet, engagemang och att du är en bra kommunikatör. Genom att alltid agera utifrån ett etiskt sätt att vara bidrar du till Skanskas varumärke som ansvarstagande samhällsbyggare. Du är en viktig förebild både internt och externt och ser till att Skanskas mål om noll arbetsplatsolyckor upprätthålls i projekten.

Du sätter mål i projektet för; 
• Personalresurser 
• Projektering 
• Inköp 
• Produktion 

Därmed lägger du grunden för att övriga medarbetare i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Du sitter med i distriktets ledningsgrupp där vi utformar distriktets affärsplan och gemensamt ansvarar för att utveckla vår personal och våra talanger.

Placering: Linköping/Norrköping

Vi söker dig som är initiativrik och vågar tänka nytt

Vi ser att du är civil- eller högskoleingenjör eller har likvärdig utbildning eller erfarenhet. För att bli framgångsrik i rollen som projektchef bör du ha erfarenhet av liknande tjänst samt dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar.

I din roll som ledare är du tydlig, kommunikativ och motiverande. Engagemang och målfokus är nyckelord för dig i ditt arbete och präglar dig som person. Du har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva många olika frågor parallellt. Som ledare på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i ditt ledarskap i form av ledarskapsutveckling samt olika nätverk.

Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

Ansök redan idag

eller senast 2019-05-31, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Brummer HR-generalist 010-449 50 55

Välkommen med din ansökan! 

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Linköping, Norrköping . Publicerat : 16 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Väg och Anläggning - Östergötland