Jurek Bemanning

HR Associate till Nordic Capital

Vill du få möjlighet att arbeta i en internationell miljö med motiverade och engagerade kollegor? Vill du utvecklas och lära dig mer inom HR i ett professionellt bolag då kan detta vara tjänsten för dig!


Rollen

HR har på Nordic Capital en strategiskt viktig och central roll. Våra medarbetare är det viktigaste vi har för att kunna fortsätta göra hållbara, lönsamma investeringar och utveckla våra portföljbolag. HR-teamet består idag av vår HR Director och en rekryteringskoordinator (20%) och vi arbetar hela tiden med att förbättra och effektivisera våra HR processer så att vi kan stödja verksamheten och bolagets fortsatta expansion på allra bästa sätt. Vi är affärsfokuserade, drivs av att göra skillnad och tycker om att arbeta tillsammans. På Nordic Capitals rådgivningskontor är vi idag 140 medarbetare i 7 länder. På kontoret i Stockholm är vi 85 personer.


Arbetsuppgifter

Den hos oss nya rollen som HR Associate innebär att stötta HR Director i det breda HR-arbetet, i allt från HR-administration och koordination till att självständigt jobba med olika projekt och ansvarsområden.

I rollen ingår att koordinera HR-frågorna i organisationen genom bl a:

• Vara delaktig, driva och ansvara för vissa rekryteringar (intervjuer, referenstagning etc.)
• Vara med och driva talentrelaterade projekt
• Onboarding- och Exitprocessen
• Administrativa uppgifter tex administrering av anställningsavtal
• Kontakt med löneavdelning gällande försäkringar, pensioner etc.
• Assistera i Perfomanceprocessen inklusive löne- och bonusberäkningar
• Benchmark kring Compensation & Benefits
• Administrera och göra uppdateringar i HR-systemet


Din profil

Som person är du driven, noggrann, serviceinriktad och effektiv. Vi tror att du har en hög arbetskapacitet och kan jobba såväl självständigt som i team och ser ett stort värde i att vi hjälper varandra. För att lyckas i rollen tror vi att du arbetar på ett strukturerat sätt och har en mycket bra förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och ansvarsområden. Om andra skulle beskriva dig som prestigelös och positiv, då kommer du garanterat trivas i hos oss.

Du har en akademisk utbildning inom HR eller Finance och minst 5 års erfarenhet av att ha jobbat i en bred HR-roll eller som HR-Specialist inom tex Talent, Learning & Development, Staffing, Recruitment, Compensation & Benefits. Kunskaper och erfarenhet från uppgifter inom Finance/Ekonomi, tex transactions services eller revision, ser vi som ett plus. Då det är en internationell miljö så behöver du kunna hantera både engelska och svenska flytande i tal och skrift.


Söka tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att ha din arbetsplats på Nordic Capitals fina huvudkontor i centrala Stockholm. Har du frågor kring rollen kontakta ylva.ottosson@jurek.se 0733914108 .  Låter detta som något för dig? Ansök då redan idag., 


Om företaget

Nordic Capital är en ledande private equity-investerare med ett starkt engagemang för att skapa starkare och hållbara företag genom förbättringar i verksamheten och värdedriven tillväxt. Nordic Capital fokuserar på utvalda regioner och sektorer där man har stor erfarenhet och bevisade framgångar. Huvudsektorerna är hälso- och sjukvård, teknologi- och betalningslösningar, finansiella tjänster samt även industrivaror och -tjänster och konsument- och detaljhandel. De huvudsakliga regionerna är Norden, norra Europa och globalt för hälso- och sjukvård. Sedan starten 1989 har Nordic Capital investerat 14 miljarder euro i över 100 investeringar. Den senaste fonden är Nordic Capital Fond IX med 4,3 miljarder euro i tillgängligt kapital från internationella institutionella investerare som t ex pensionsfonder. Nordic Capitals fonder är baserade på Jersey och får rådgivning från rådgivningsbolag i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Storbritannien och USA. För mer information om Nordic Capital, besök www.nordiccapital.com


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Ylva Ottosson
0733-914108Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 oktober

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR Associate till Nordic Capital