Skanska

Projektchef Asfalt Entreprenad - Västerbotten/Norrbotten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi har omorganiserat i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildat fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Till Asfalt Entreprenad i Västerbotten/Norrbotten söker vi nu

 

Engagerad projektchef med fokus på lönsamhet och utveckling

 

Som projektchef har du det övergripande ansvaret för Skanskas utläggning av asfalt inom din geografi. Du rapporterar till distriktschefen för Asfalt Entreprenad i Region Norr samt förväntas delta i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential.

 

Du har ekonomiskt resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda dina projekt mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp. Att etablera och utveckla kund- och intresserelationer samt identifiera nya affärsmöjligheter kommer vara en stor del av ditt arbete.

 

I ditt chefsansvar ligger också att ansvara för personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.

 

Du kommer ansvara för Västerbotten och Norrbotten och vi ser helst att du är placerad inom samma geografi.

 

Att driva lönsamma entreprenadprojekt är din grej! 

 

I den dagliga verksamheten förmår du höja blicken och se affärsmöjligheter samtidigt som stöttar operativt ute i projekten. Du är en lyhörd, kommunikativ och värderingsstyrd ledare som skapar delaktighet i dina team genom nära ledarskap, tydliga mål och strukturerad uppföljning.

 

Du har gedigen erfarenhet av att driva entreprenadprojekt från anbud till slutförande och är bra på att bygga starka och långsiktiga relationer med dina kunder. Du är en resultat- och målinriktad person som är van att arbeta i ett högt tempo utan att äventyra kvaliteten på ditt jobb.

 

Du har också:

 • Erfarenhet från liknande ledande befattning och dokumenterad erfarenhet från att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer
 • Effektivt arbetat med målstyrning och uppföljning av entreprenadprojekt - med goda resultat
 • Högskoleutbildning, gärna med fokus på produktion och ledarskap
 • Ett genuint intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor
 • Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem
 • Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska.

Vi lägger stort fokus på att skapa mervärde för våra kunder och ser gärna att du är såväl utvecklings- som produktionsinriktad för att uppnå den bästa kundnyttan. Det är meriterande om du tidigare har samarbetat med Trafikverket och kommuner.

 

Ansök senast 24 oktober eller varför inte redan i dag!

 

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så ansök gärna så fort som möjligt.

 

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Urban Kling, 010-449 88 18.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

  

Additional Information

 • Location: Västerbotten, Sweden
 • Additional Locations: Norrbotten, Sweden
 • Schedule: Heltid
 • Employee Status: Tillsvidare

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 oktober . Arbetsort : Västerbotten . Publicerat : 10 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Asfalt Entreprenad - Västerbotten/Norrbotten