Jurek

Redovisningsansvarig till uppdrag i City

Arbetsbeskrivning:

För kundsräkning söker vi nu en erfaren redovisningsekonom alternativt redovisningsansvarig för uppdrag i Stockholm City. I din roll som redovisningsansvarig kommer du ansvara för den löpande redovisningen för moderbolaget samt månads- och årsbokslut. Vidare kommer du kvalitetssäkra bokföringen från ekonomiassistenterna. Du rapporterar till Ekonomichefen för moderbolaget.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Månads- och årsbokslut

• Deklarationer

• Löpande redovisning

• Rapportering

• Ad hoc uppgifter

 

Vem är du?

Vi söker som är självständig i månads- och årsbokslut och vi kommer se det som meriterande om du har jobbat inom ideell verksamhet. Vidare är du van att hantera många olika intressenter internt samt stötta övriga ekonomifunktionen. Som person är du lösningsorienterad, kommunikativ och prestigelös. Vidare är du social, noggrann och van att självständig ansvara för redovisningsprocessen. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa i 9-12 månader, antigen som konsult eller som anställd. Kunden har sitt kontor i närheten av Hötorget och under rådande omständigheter kan delar av arbetet utföras på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsansvarig till uppdrag i City