Jurek

Head of Finance till Cibus Nordic Real Estate AB

Till Cibus Nordic Real Estate söker vi nu en erfaren Head of Finance som kan arbeta självständigt och samtidigt ta stafettpinnen och driva koncernrapporteringen för både det noterade moderbolaget men även den löpande redovisningen för de vilande dotterbolagen.

Rollen är bred och du får möjlighet att vara med och skapa rutiner och processer och du bör vara beredd på att kunna jobba både i stort och smått.

Det finns självklart utrymme att utvecklas och du kommer får mycket kontakter med företagets verksamheter i Sverige, Finland och även med dotterbolagen.


Exempel på arbetsuppgifter:

•  Ansvara för kvartals- och årsbokslut
•  Säkerhetsställa periodiseringar, avstämningar, dokumentation
•  Löpande redovisning
•  Stötta både CEO och CFO
•  En god förståelse för redovisningsregelverket K3
•  Analys och nyckeltalsberäkningar
•  Hantera moms
•  Myndighetsrapportering, statistik
•  Utveckling av rutiner och processer


Vem är du?

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet inom koncernredovisning för börsnoterade bolag. Du har ett brinnande intresse för ekonomi och siffror och ser det som en rolig utmaning att sätta upp rutiner och processer för ditt arbete.

Som person är du noggrann, strukturerad och tar stort ansvar för ditt arbete. Du är prestigelös och flexibel och trivs med den stora bredden av arbetsuppgifter. Du har förmågan att se detaljer men samtidigt kunskapen att förstå helheten. Du har en stor drivkraft och positivt mindset som hjälper dig i ditt dagliga arbete och gör dig till en uppskattad medarbetare i teamet.

Engelska och svenska ska du vara van vid att använda, så väl i tal om skrift. Mycket goda kunskaper i Excel är viktigt. Intresse av att arbeta med kostnadsanalyser är en bra egenskap för att lyckas i denna roll. Vi ser helst att du har arbetat inom fastighetsbranschen och förstår hur redovisning i denna bransch går till. Förändring och förnyelse uppskattas så erfarenhet och intresse för att utveckla rutiner och processer inom avdelningen på bästa sätt tror vi att du har.

Placeringsort: Stockholm, Kungsgatan 56

Vi erbjuder:

Även om bolaget äger fastigheter för över 10 miljarder SEK kommer du att tillhöra ett litet och kompetent team, som är idag 3 personer men som kommer på sikt växa med 1–2 ytterligare personer. Vi är ett hjälpsamt team och tillsammans skapar vi ett positivt och öppet arbetsklimat med korta beslutsvägar.

En utmanande och spännande tjänst i en börsnoterad expanderande organisation med driv och engagemang, där du kommer ha en viktig roll i ett sammansvetsat team. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jurek. Vid frågor angående tjänsten är du därför varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Catharina Airiman, via mail: catharina.airiman@jurek.se eller telefon: 076-002 69 09.
Intervjuer och urval kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.


Om verksamheten:

Cibus affärsidé är att förvärva, förädla och utveckla högkvalitativa fastigheter i Norden med välrenommerade livsmedelsbutiker och dagligvarukedjor som ankarhyresgäster för att kunna ge en stabil, konjunkturoberoende och ökande utdelning till våra aktieägare.

Bolaget är specialiserat på fastigheter med hyresgäster verksamma inom livsmedels- och dagligvaruhandeln, vilka i allmänhet har två huvudsakliga kännetecken som skiljer dem från de flesta andra typer av handelsfastigheter. Dessa egenskaper är verksamhetens konjunktursoberoende natur och motståndskraft för den negativa effekten av e-handeln. Portföljen utgör ett strategiskt distributionsnät som är idealiskt för post och andra tjänster, vilket är en fördel med tanke på e-handel. Egenskaperna ger en högre stabilitet och lägre risk jämfört med andra handelsfastigheter.

Cibus aktie noterades den 9 mars 2018 på Nasdaq First North och flyttade i 11 juli 2019 upp till Nasdaq First North Premier Growth Market. Målsättningen är att notera Cibus på huvudlistan Nasdaq Stockholm under 2020.

Cibus är ett stort bolag när det kommer till fastighetsvärde men litet när det gäller antalet medarbetare. Detta då stora delar av vår fastighetsförvaltning och enklare administration är outsourcad. Varje enskild medarbetare är därför väldigt viktig och har stor påverkan på Cibus utveckling. För att attrahera och behålla duktiga medarbetare vill vi vara en attraktiv arbetsgivare, inte bara genom att ge marknadsmässiga villkor, men även genom att ha ett stark och sund företagskultur. Cibus företagskultur präglas av en stark värdegrund med kärnvärdena engagemang, ansvar och glädje.

https://www.cibusnordic.com/


Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Head of Finance till Cibus Nordic Real Estate AB