Skanska

Produktionsingenjör till Hus Väst i Halland

Vill du kickstarta din framtida karriär hos den ledande samhällsutvecklaren?

 

Produktionsingenjör är en introduktion och träningsroll inom Skanska där du ges möjlighet att lära dig vår verksamhet. Du ges inblick inom produktionen i det dagliga arbetet och är involverad i frågor rörande produktivitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du kommer samtidigt få möjligheten att parallellt gå produktionsingenjörs-programmet inom Skanska.

 

 

Vad gör en produktionsingenjör?

Arbetsuppgifterna varierar och innebär bland annat att:

 

- Få förståelse för våra arbetssätt och verktyg

- Delta i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet

- Arbeta med frågor inom säkerhet, arbetsmiljö och kvalitet

- Utföra besiktningar och följa upp att vi når våra kvalitetskrav

- Arbeta med budgetuppföljning, inköp och fakturering

 

På sikt ser vi att du kommer växa och ta större ansvar inom arbetsledning, planering och ekonomi. Vi erbjuder dig en bra grund för att kunna bli en duktig framtida ledare inom produktionen.

 

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

Som medarbetare hos Skanska är du en del av ett värderingsstyrt företag med säkerhet, etik och samarbete högt på agendan. Du är en social och engagerad person som förstår vikten av samarbete och kommunikation för att laget ska nå uppsatta mål. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som ser möjligheter och tycker om att hitta lösningar.

 

Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör och som vill arbeta inom husproduktion, där vi utvecklar och bygger bostäder, skolor, kommersiella lokaler och sjukhus. Du kommer att bli anställd i Distrikt Halland och kommer att ha ett arbetsområde som sträcker sig från Laholm till strax söder om Kungsbacka. Körkort är därmed ett krav.

 

 

Ansök redan idag eller senast 2 oktober

I din ansökan vill vi gärna att du bifogar CV samt ett personligt brev. Vid frågor är du välkommen att kontakta Distriktschef Anna Källström, 010-448 87 25 eller HR Generalist Malin Arnljung, 010-449 03 96.

 

Välkommen med din ansökan!

 

  

Additional Information

  • Location: Halmstad, Halland, Sweden
  • Additional Locations: Varberg, Halland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 oktober . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 11 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionsingenjör till Hus Väst i Halland