Skanska

Planeringsspecialist Hus Göteborg

Med din planering skapar vi projekt i världsklass!

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på bostadsbyggande och två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter. Som stöd för de affärsdrivande distrikten finns Operationell support med specialister inom bland annat planering, projektering och installation. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör! Göteborg City Gate, Natrium och bostadskvarteret Tändstickan är några av våra spännande husprojekt i och kring Göteborg. Vi söker nu en planeringsspecialist till Göteborg.

 

 

Du behövs från start!

En tydlig och levande planering i tidiga skeden skapar förutsättningar för en framgångsrik produktion. Som planeringsspecialist bidrar du med din kompetens från anbudsskedet till överlämnandet av våra olika projekt. Du ingår i en grupp av planeringsspecialister inom vår operationella support och kommer att arbeta i flera projekt parallellt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

 

• Skapa strukturplaner över arbetspaket och aktiviteter, innehållande tid, resurs och kostnad, som projekten innehåller.

• Under projektens olika faser genomföra regelbunden uppföljning av tidplaner som löpande kommuniceras till berörda intressenter

• Analysera ändringar av tidplaner och utvärdera eventuella konsekvenser

• Verka för ett aktivt engagemang, delaktighet och ökad kompetens inom planering

• Delta i planeringsnätverk för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte

• Aktivt delta i att utveckla arbetssätt och verktyg inom planering tillsammans med andra specialister

 

 

Ett systematiskt arbetssätt som skapar engagemang

Vi ser gärna att du idag arbetar som planeringsspecialist alternativt arbetar inom byggbranschen som produktionschef, projektingenjör eller byggprojektledare med stort intresse för planering. Erfarenhet från byggprocessens alla skeden är meriterande, och det är viktigt att du har fallenhet för detaljer och kan se avgränsande delar av en process. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har ett smittande engagemang och pedagogisk förmåga för att vägleda i rätt riktning. För att bli framgångsrik i rollen vill vi att du har ett strukturerat arbetssätt, är lyhörd och en duktig kravställare. Vidare är det viktigt att du har arbetat med något planeringsverktyg tidigare, exempelvis Asta Power Project, och/el Primavera P6. Arbetet innebär en del resor, främst mellan projekt i Göteborgsområdet.

 

 

Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 31 oktober 2021. Vi träffar kandidater löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Samuelsson, rekryterande chef, 010 – 448 43 39.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Planeringsspecialist Hus Göteborg