Skanska

Sommarjobb Hus Syd - Malmö/Lund

Vill du vara på plats där det händer? Drivs du av ett nära samarbete ute i produktion med tydliga resultat? Välkommen att söka sommarjobb hos oss!

 

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tro på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Hus Syd är en framåtblickande region med vilja att ständigt förbättras och nå världsklass i det vi gör. Regionen består av sex distrikt som bl.a. bygger bostäder, skolor, kontor och sjukhus. Vi samverkar tätt och samarbetar i projekt inom hela regionen.

 

Vill du sommarjobba på ett av världens främsta byggföretag? Då har du kommit helt rätt!

På Skanska ser vi er studenter som viktiga och potentiella framtida kollegor och därför lär vi gärna känna er redan under studietiden för att skapa relationer tidigt. Kanske är vi rätt för varandra?

 

Hos oss har du möjlighet att få sommarjobb på spännande byggprojekt med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater. Vi får resursförstärkning under sommaren och du får möjlighet att lära känna branschen och få inblick i hur det är att arbeta i ett av våra projekt. Du blir placerad på ett av våra projekt i Malmö/Lund. Vi har både mindre och större projekt med olika utmaningar som du får ta del av.

 

Som sommarjobbare hos oss kommer du att vara en del utav produktionen där vi tillsammans arbetar med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet. Du kommer bli tilldelad en handledare och stödja våra yrkesarbetare och arbetsledare med daglig drift av arbetsplatserna.

 

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att deltaga i:

• Utsättning

• Arbetsplatslogistik

• Arbetsledning

• Arbetsberedning

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

Vi erbjuder sommarjobb för dig som studerar vid högskola och universitet inom bygg. Sommarjobbet hos oss ger dig möjlighet att koppla praktik till dina teoretiska kunskaper och du kommer samtidigt få nyttiga erfarenheter att ta med dig i fortsatta studier och stundande arbetsliv i vår spännande bransch. Du har ett tydligt eget driv, intresse för byggproduktion och människor, förmåga att knyta nya kontakter och samarbeta i lag. Utmaningar och utveckling i vardagen är något du trivs med.

 

För oss på Skanska är varje medarbetare en viktig förebild både internt och externt, därför är det en förutsättning för att vi ska trivas tillsammans att du delar våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, lagarbete och kund.

 

Att tänka på när du ansöker

Din ansökan ska innehålla CV och betygskopior från din senaste eller pågående utbildning. Uppge även eventuella önskemål kring tidsperiod. Sista ansökningsdag är 29 februari 2024.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Lund, Malmö . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Sommarjobb Hus Syd - Malmö/Lund