Skanska

Produktionschef - Växjö

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare.

 

Kom och bygg nått stort med oss!

 

Vi söker nu en senior produktionschef som längtar efter en riktig utmaning. Det här är jobbet för dig som gillar att ta stort ansvar och som brinner för samhällsutveckling. I rollen som produktionschef bygger du, tillsammans med övriga i projektorganisationen en byggnad för framtiden. Du planerar och ansvarar för att projektet genomförs enligt Skanskas riktlinjer. Du leder, utvecklar och motiverar ditt team för att uppnå mål och deadlines. Vi vill också att du: 

• har en vilja att utvecklas och driva projekt och processer framåt. 
• är en förebild för dina medarbetare genom att följa våra mål och visioner. 
• är en engagerad ledare som vill coacha teamet framåt på ett positivt sätt.

 

Vi söker dig med flera års erfarenhet av att driva byggprojekt

 

För att ha förutsättningarna att trivas i rollen som Produktionschef har du god erfarenhet av att äga yttersta ansvaret för produktion i byggprojekt, samt erfarenhet av arbetsledning. Du brinner för en kvalitativ produktion och har med dig förståelsen och kopplingen till affären och en nöjd kund, från början till slut. 


Har du datavana och är öppen för att lära dig så har vi alla verktyg och utbildningar som behövs för att du kan känna dig trygg i din roll hos oss.

Vi vill att du har förmågan få ihop helheten i processer med många olika aktörer inblandade. God struktur och ordning samt ett ödmjukt förhållningssätt är också egenskaper vi värdesätter. Kvalitet, miljöpåverkan och säkerhet är parametrar som vi aldrig tummar på och givetvis gör inte du det heller.

Framförallt är du är en god ledare som trivs att arbeta i team och vill bidra till en positiv arbetsmiljö.

 

Vi är idag cirka 50 medarbetare utspridda på olika projekt i och omkring Växjö och distriktet har flera spännande utmaningar framför sig. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Känns det som en företagskultur du skulle uppskatta?

 

Välkommen med din ansökan!


Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, sista dagen att söka är den 13 maj 2018. Urval kan komma att ske löpande.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen går det bra att ta kontakt med HR-generalist Cecilia Lindh 010-449 15 02. Vid frågor om tjänsten ta gärna kontakt med Tf Distriktschef Andreas Ingemarsson på 010-448 81 09.

 

Vi ser fram emot din ansökan!Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 maj . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef - Växjö