Boliden

Fordonsmekaniker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och underhåll av tunga maskiner dvs mobila maskiner lastmaskiner och lastbilar. Arbetet utförs till stora delar på våra verkstäder under jord men vissa akuta arbeten görs ute i gruvan. Arbetet sker till stor del i ett team bestående av två personer vilket ställer krav på förmåga att kunna arbeta i grupp, men även ensamarbete förekommer. 

Vi söker nu två fordonsmekaniker. Tjänsterna är tillsvidareanställningar men provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstiden är dagtid/skiftgång under jord.

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, fordonsprogrammet. Ett krav är att du har en dokumenterad erfarenhet av arbete som mekaniker av tunga fordon såsom lastmaskiner/lastbilar. Du bör även ha goda kunskaper om hydraulik och elektronik. Grundläggande kunskaper i svetsning är meriterande. 

Personalen i fordonsverkstaden arbetar aktivt med 5S och är delaktiga i förbättringsarbetet för att utveckla verksamheten. Vi fäster stor vikt vid att du är ordningsam, skyddsmedveten och självständig samt att du har lätt för att samarbeta.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.

Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Malin Gidlöv, arbetsledare tel. 0225-367 63.

Facklig information

Facklig information lämnas av Ulf Gustafsson, IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Ansök via Bolidens intranät (Jag och mitt jobb/Jag vill.../Hitta lediga jobb) eller via vår hemsida www.boliden.com (Karriär/Lediga Jobb). Har du frågor om ansökan kontakta Sari Lindeman, HR, tfn 0225-369 15

 

Välkommen med din ansökan senast den 2 december 2018. Vänta dock inte med din ansökan. Intervjuer sker
löpande och rekrytering kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 2 december . Arbetsort : Garpenberg


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker