Boliden

Fordonsmekaniker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Service och underhåll av samtliga fordon och gruvmaskiner. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetet bedrivs huvudsakligen i verkstaden under jord, men även reparationer ute på brytningsrummen förekommer. Skiftformen är K2, s.k. 7-7.

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha minst gymnasial utbildning med fordonsteknisk inriktning. Det är meriterande om du har jobbat som lastbilsmekaniker, med erfarenhet av tunga maskiner. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp, där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Körkort lägst klass B är ett krav. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Gunnar Wallström, tfn 0910-70 5655.

Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 4103.  

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av  Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 20 november 2018.

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 20 november . Arbetsort : Renströmsgruvan

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Fordonsmekaniker