Skanska

Logistiker Skanska - Göteborg

Logistiker med intresse för digitala logistiklösningar

 

Till vår verksamhet Operationell Effektivitet – Produktion behöver vi nu förstärka vår Logistikgrupp med en Logistiker med placering i Göteborg. I denna roll får du chansen att redan från tidiga skeden arbeta med projekten och deras utmaningar och frågeställningar inom logistik. Du stöttar även vid implementering och uppföljning av våra logistiklösningar. Logistikgruppen är ett prestigelöst och engagerat team med stort hjärta för logistikfrågor. Vi arbetar alltid för att erbjuda våra projekt marknadens bästa logistiklösningar. Vill du vara med?


Du har stort intresse för digitala logistiklösningar och gillar att tänka utanför ramarna

 

Vi söker dig som har en civilingenjör- högskole- eller YH-utbildning med inriktning mot logistik eller motsvarande erfarenhet från liknande yrkesroll. Du har minst några års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat som logistiker inom transportbranschen eller i en produktionsroll inom Väg- och Anläggningsbranschen. Du har god kunskap och förståelse för logistik/transporter samt lastning- och lossningsarbete. Ett stort intresse för och erfarenhet av verktyg för leveransplanering är ett plus.


Du ser lösningar och möjligheter med säkerhet och hållbarhet i fokus

 

För att vi ska vara i framkant gällande logistik behöver vi tänka utanför ramarna och det innebär att du behöver vara trygg i din kompetens och trivas med att driva arbetet självständigt. I samarbete med logistikgruppen och projekten arbetar du för att hitta den effektivaste lösningen med den lägsta totalkostnaden utan att tappa fokus på säkerheten. Då ditt arbete innebär många kontaktytor är det viktigt att du kan kommunicera och skapa goda relationer med olika målgrupper.


Körkort är ett krav.


Ansökan


Vi vill att du bifogar ditt CV och personliga brev i din ansökan. För att säkerställa en rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdag är onsdag 5 februari. Har du några frågor? Kontakta rekryterande chef Joakim Björkqvist på 010-448 40 35.  Välkommen till Skanska!

 

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Logistiker Skanska - Göteborg