Jurek

Koncernredovisningsansvarig till expansivt bolag i city

Är du vass inom koncernredovisning? Har du förmågan att se helheten och vill vara med och bidra till förbättringar på ett spännande bolag i tillväxt? Vi kan ha tjänsten för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu en koncernredovisningsansvarig för ett uppdrag med chans till överrekrytering. Kunden startade sin verksamhet under 2015 och har under de senaste två åren haft en extremt tillväxt. Rollen är ny och du kommer få vara delaktig och involverad i att strukturera upp rollens utformning. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Koncernredovisning

• Koncernkonsolidering av 60 legala enheter

• Konsolidering i Excel

• Påbörja projektet av implementering av nytt koncernsystem

• Adhoc uppgifter

 

En viktig del av rollen är också att arbeta med utveckling och effektivisering. Du kommer att rapportera till CFO.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av koncernredovisning och i synnerhet i från transaktionstunga verksamheter. Vi ser det som självklart att du har gedigen erfarenhet ifrån K3, och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet ifrån IFRS. Du har tidigare varit delaktig i processutveckling och du har ett gediget systemintresse. 

 

Som person är du flexibel, lösningsfokuserad och trivs i miljöer där du får vara delaktig i att sätta upp nya rutiner och processer. 

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en konsultanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning, och för rätt person kan det även finnas chans till att överrekrytering. Bolaget har sitt huvudkontor i centrala Stockholm och har verksamhet runt om i norden. Vi söker dig som är redo för omgående start. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Koncernredovisningsansvarig till expansivt bolag i city