Boliden

Drifttekniker till gruvans Driftcentral

till Garpenberg

 

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla.Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

 

Arbetsuppgifter

Som Drifttekniker på Boliden Garpenbergs driftcentral är ditt uppdrag att planera, övervaka och styra den dagliga produktionen i gruvan. Det innebär bl.a. att du tar emot information om pågående arbetsmoment, att du har översikt över alla personer i gruvan samt övervakar gruvans styrsystem. Arbetet sker med hjälp av komradio, telefon och dator från ett kontrollrum ovan jord. Som drifttekniker har du ett brett kontaktnät som innefattar både arbetsledare och entreprenörer, samt övriga anställda.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är skiftgång ovan jord. Vi tillämpar provanställning.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Du bör ha gymnasieutbildning. Erfarenhet från liknande arbete ses som meriterande, likaså erfarenhet från gruvbranschen samt erfarenhet av att leda och fördela arbete.

 

Vi söker dig som är lugn, självständig, noggrann och strukturerad. Du bör även ha en hög integritet och god förmåga att leda människor. Lätt för att samarbeta med andra är viktigt eftersom du kommer att arbeta med många olika yrkesgrupper, både inom avdelningen och inom andra avdelningar. Arbetsuppgifternas karaktär kräver att du är ansvarstagande, initiativrik och flexibel för störningar i produktionen.

 

För att lyckas i rollen behöver du kunna hantera många informationskällor samtidigt med bibehållet lugn och ibland behöva ta snabba beslut. Då du förmedlar information till stora delar av organisationen krävs god kommunikationsförmåga.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Ellinor Österberg, Arbetsledare Driftcentral, tfn 070-601 11 74. eller mail; ellinor.osterberg@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, tfn 0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, tfn 070-305 03 82, Scott Gordon, SACO, tfn 070-612 99 47.  

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Janet Werner, Human Resources, 0225-360 13.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 10 december 2020. Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 december . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 13 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Drifttekniker till gruvans Driftcentral