Skanska

Laboratorietekniker med inriktning geologi till Skanskas väglaboratorium i Vällsta, Upplands Väsby, Stockholm

Vill du arbeta med bergmaterial och analysarbete och bli en viktig del av ett framgångsrikt, marknadsledande och välkänt bolag? Då är du varmt välkommen att söka jobbet som laboratorietekniker hos oss på Skanska! Det roligaste med det här jobbet är att arbetet är väldigt mångsidigt. Låter det som något för dig? Vänta inte med din ansökan!

 

Om tjänsten

Vi söker en laboratorietekniker med inriktning geologi för att ytterligare stärka vårt stöd och kvalitetssäkring till Skanskas bergtäkter.

 

Dina främsta arbetsuppgifter är analys av prover inom berg, asfalt, bitumen och betong. Vidare kommer du även att beskriva bergarter okulärt samt i mikroskop.

En del fältarbete förekommer, exempelvis provtagning av asfalt och berg.

 

Erfarna kollegor som t ex projektledare och specialister finns i din närhet på laboratoriet och tack vare den miljön är möjligheterna att vidareutvecklas i din kompetens inom geologi stora.

 

Är du den vi söker? Varmt välkommen till Skanska!

För att lyckas i rollen vill vi att du har högskoleutbildning inom geologi eller motsvarande kompetens inom bergartsgeologi. Viss erfarenhet av arbete i laboratorium gör att du kommer in i arbetet fortare, men din inställning och ditt intresse är det viktigaste.

 

Du har god IT-vana, samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Att du har B-körkort är ett krav!

 

Vidare vill vi att du har möjlighet att arbeta utanför ordinarie arbetstider vid förekommande behov. Det är viktigt att du har förmåga att driva arbetet framåt och ta initiativ, samtidigt som du ser vikten av samverkan och trivs med att arbeta i team.

 

Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Som laboratorietekniker utför du analyser av stenmaterial, asfalt och betong så att hugga i är inget hinder för dig.

 

Eftersom flera av våra kunder arbetar inom säkerhetsklassad verksamhet är det ett krav att du genomgår en säkerhetskontroll.

 

Denna tjänst ställer krav på giltigt tjänstbarhetsintyg inom kvarts: fibrosframkallande damm. För att säkerställa tjänstbarheten i rollen kommer medicinsk kontroll att genomföras innan anställning ingås.

 

Intresserad? Ansök redan idag, dock senast den 31 maj!

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken.. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-05-31.

 

Har du frågor? Välkommen att kontakta rekryterande chef Henrik Johansson på 010-448 68 29.

 

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Laboratorietekniker med inriktning geologi till Skanskas väglaboratorium i Vällsta, Upplands Väsby, Stockholm