Skanska

Kalkylingenjör Hus Väst - Borås/Alingsås

Vår vision är att vi vill bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att vi vill ge vår personal en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor!

 

Du kan bli vår nya kalkylingenjör, är du rätt för rollen?

 

Det går bra för Skanska Hus i Södra Älvsborg och vi tar hem nya anbud och vinner spännande projekt. För att stärka oss ytterligare söker vi en kalkylingenjör till Borås och Alingsås.

 

Vill du ingå i vårt vinnande team och vinna projekt för Skanska?

 

Att arbeta med kalkyl och anbud på Skanska är både spännande och utmanade! Du har en mycket viktig roll i våra projekt. Du medverkar i tidiga skeden och i anbudsarbeten där du bidrar med kreativa lösningar för projektet utifrån ritningar, materialspecifikationer, modeller och tidplaner. Dina kalkyler ligger till grund för våra anbud och är avgörande för att kunden skall välja oss. Arbetet är självständigt med eget ansvar och bedrivs i ett nära samarbete och projekten därför det är viktigt att skapa/underhålla relationer samt att ha en tät dialog med vår producerande personal, leverantörer, underentreprenörer och kunder. Du kommer också att jobba tillsammans med våra projekt under produktionsfasen med både kalkylering och projektekonomi.

 

För att vara framgångsrik som kalkylingenjör hos oss är det viktigt att du känner för och delar våra värderingar. Att du är lyhörd, noggrann och strukturerad, och framförallt att du är en bra kollega som vill göra skillnad!. Är du en person som drivs av affärsmannaskap och trivs med att samarbeta och se andra människor växa kommer du trivas! Du arbetar i ett mindre team där ett par mer juniora medarbetare ingår och du har möjligheten att leda och fördela det dagliga arbetet. I rollen ser vi att du kan ta ansvar för hela anbudsskedet.

 

Som medarbetare på entreprenadverksamheten i Distrikt Södra Älvsborg kommer du att arbeta i projekt över hela distriktet med fokus Borås och Alingsås. Du kan också komma att stötta i projekt i hela vår region Hus Väst.

 

Då tidigare erfarenhet är viktigt i denna roll, söker vi dig som idag arbetar i en liknande roll, kommer från produktionssidan och vill styra in dig mot kalkyl- och anbudsarbete, eller dig som befinner dig i annan bransch men jobbar med kalkyl- och anbudsarbete eller motsvarande.

 

På Skanska värdesätter vi mångfald och tror att det skapar dynamiska och effektiva team. Vi sätter stor värde vid dig som person.

 

Skanska satsar långsiktigt på dig

 

Är du engagerad, värderingstyrd och viljan att lära lovar vi att satsa på dig och ge dig personliga möjligheter. Vi på Skanska gör allt för att se våra medarbetare växa och utvecklas, därför vill vi satsa på dig.

 

Berätta om dig och ansök idag!

 

Registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Thorsén, Operativ chef Hus Väst: 010-448 65 82 eller Emelie Aronsson, HR-Generalist Hus Väst: 010-448 63 32. Ansök senast den 2018-04-22.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 2 timmar . Arbetsort : Borås

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylingenjör Hus Väst - Borås/Alingsås