Skanska

Jr produktionschef Infraservice Norr - Skellefteå

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. 
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är 120 medarbetare över hela landet.


Till infraservice i Norr söker vi nu en

Junior produktionschef - chans att växa med uppgiften

Ta chansen att med hjälp av en mentor succesivt växa i din arbetsroll och bli en del av ett effektivt produktionsteam som drivs av kreativitet och med fokus på möjligheter. 

Som produktionschef har du det yttersta ansvaret för att verksamheten drivs på ett effektivt sätt mot uppsatta mål och med hälsa och säkerhet i fokus. Du ansvarar för att hålla ihop planeringen och leder verksamheten både på ett övergripande plan och i den dagliga driften. 

Du har ett övergripande ansvar för arbetsmiljö, personal, ekonomistyrning, uppföljning, kvalitet och resultat i projektet. Du ansvarar även för den löpande dialogen med kunden och tillsammans med din mentor tar du fram förbättringsförslag och kostnadsbudgetar för dessa. I rollen ingår också att löpande följa upp, kvalitetssäkra och planera egna och underleverantörers resurser.

Rollens placeringsort är i Bureå utanför Skellefteå. Beredskapstjänst förekommer inom driftområdet.


Du vill utvecklas och ta nästa steg i karriären

Vi söker dig som är intresserad av drift och underhåll, har du erfarenhet är det meriterande. Det är också meriterande med erfarenhet inom tex. mark, anläggning, fastighetsskötsel eller byggprojekt. Du vill utvecklas i din arbetsroll och ta ett större ansvar. Du vill bli en ledare som ger rätt förutsättningar till ditt team och du kan bidra till 100 % arbetsglädje. På vägen kommer du att få hjälp av en mentor som är senior i rollen och kan hjälpa dig att växa in i ansvaret.

För att passa i rollen som produktionschef hos oss behövs att du är en beslutsam, strukturerad och resultatorienterad person med stort fokus på kvalitet, miljö och säkerhet. Du har förmågan att prioritera och är beredd på att ta snabba beslut när situationen kräver det. I kontrakten ligger digitalisering högt på agendan så ett intresse för det är en förutsättning för att lyckas.

Det är meriterande om du har goda IT-kunskaper samt är en van användare av Office-programmen. Du har bra språkkunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har YH utbildning eller någon form av akademisk utbildningsbakgrund. B-körkort är ett krav.


Vill du bidra till vår framgång? 

Sista ansökningsdag är den 22 oktober 2018 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka! Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Områdeschef Peter Lundmark på 010-449 10 02 eller peter.lundmark@skanska.se
  Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 oktober . Arbetsort : Skellefteå

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Jr produktionschef Infraservice Norr - Skellefteå