Skanska

Inköpare Hus Göteborg - Göteborg

Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter och två distrikt med fokus på bostadsbyggande. Till ett av de kommersiella distrikten söker vi nu en erfaren inköpare med placering i Göteborg. Vi är på en spännande resa och vill gärna att du följer med!

 

Just nu har vi en spännande roll för dig som vill dra nytta av din spetskompetens inom operativa och strategiska inköp. Att vara inköpare hos oss är en utmanande och utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete.

 

Som inköpare ansvarar du för att driva och genomföra inköpsarbete i projektens alla skeden, från anbudsarbete till projektens slutliga genomförande för att säkerställa konkurrenskraftiga och professionella inköp. Du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projektet får den mest optimala inköpssupporten utifrån verksamhetens behov i allt från anbud till genomförande av projekt. Vi har höga ambitioner avseende hållbarhet samt att minska vår klimatpåverkan, som inköpare har du en viktig roll att utveckla och ställa krav på leverantörskedjan med avseende på klimatpåverkan.

 

Du ingår i ett projektteam där du driver och ansvarar för leverantörsavtal, upphandling samt avtal i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. Tillsammans skapar ni förutsättningarna för ett lyckat projekt där inköp är en framgångsfaktor.

 

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som jobbat med inköpsfrågor tidigare och har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som vill bidra till vår verksamhet, är nyfiken och vill lära dig mer och vidareutveckla den kompetens och lärdom du fått genom utbildning och tidigare erfarenheter. Det är mycket meriterande om du har arbetat med inköp inom byggbranschen tidigare och har god förståelse för hur byggprocessen fungerar.

 

Du innehar en förmåga till nytänkande och du är kreativ och initiativrik med fokus på resultat. Du är en skicklig förhandlare och din affärsmässighet är alltid på topp. Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Ditt arbetssätt utmärks av mycket hög servicekänsla, samarbetsvilja, noggrannhet och struktur.

 

 

Vi är nyfikna på dig!

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 15 augusti 2021. Vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Olof Peterson, 010-448 43 19 men eftersom det är semestertider så är det säkrast att nå oss efter den 9 augusti.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Inköpare Hus Göteborg - Göteborg