Jurek Bemanning

Arkivarie till landstingsägt bolag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till ett landstingsägt bolag i centrala Stockholm söker vi nu en arkivarie/arkivassistent. Konsultuppdraget omfattar heltid främst, men det kan vara möjligt att arbeta deltid. Start är omgående och förväntas pågå under hösten fram till årsskiftet eftersom det finns ett tillfälligt behov att förstärka upp. Som arkivarie/arkivassistent kommer du att avlasta ordinarie arkivarie. Arbetsuppgifter som förekommer är att:

  • hantera fysiskt och digitalt arkivmaterial såsom att sortera in handlingar i akter och akter i arkivet
  • ordna och förteckna arkiv
  • förbereda leverans av arkivmaterial till centrala arkivmyndigheten
  • bedöma och hantera allmänna handlingar i enlighet med regelverk och interna bestämmelser

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och som har arbetat som arkivarie. Du har god erfarenhet att arbeta med allmänna arkivschemat och är van att förteckna digitalt, gärna i Visual arkiv. Du har erfarenhet av arbete i offentlig sektor. Du är van att arbeta i IT-system, exempelvis MS Office.

Som person är det viktigt att du är strukturerad och noggrann med god administrativ förmåga. Du arbetar självständigt, effektivt och har god samarbetsförmåga. För att trivas i rollen tror vi även att du trivs med att arbeta i strukturerade verksamheter och med att arbeta efter rutiner, riktlinjer och regler. Du har mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Du erbjuds

En roll som Arkivarie på landstingsägt bolag i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och fram till årsskiftet. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 oktober . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Arkivarie till landstingsägt bolag