Skanska

Distriktschef Betong - Stockholm/Uppsala

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vi har omorganiserat vår verksamhet inom region Betong och etablerat tre distrikt: Norr, Mitt och Syd. Distrikten kommer att ansvara för försäljning och produktion inom sitt område. Helheten styrs fortsatt på nationell basis.

 

Vi är en expansiv betongproducent med 150 medarbetare och betongfabriker över hela landet. Verksamheten består av tillverkning, pumpning och försäljning av betong samt teknisk rådgivning.

 

Till vårt nya distrikt Mitt, som omfattar Stockholm och Uppsala, söker vi nu

 

En ledare med fokus på affärer och utveckling

 

Som distriktschef förväntas du leda och utveckla verksamheten och dina medarbetare. Genom ett värderingsstyrt och nära ledarskap skapar du rätt förutsättningar för dina medarbetare att lyckas och växa – du bygger lyckosamma team och en hållbar kultur. Vår viktigaste resurs är våra medarbetare och i ditt personalansvar ingår att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare.

 

Ditt uppdrag som distriktschef är i huvudsak att:

 • Ansvara för att distriktet når sina mål enligt överenskommen affärsplan
 • Ansvara för distriktets ekonomiska resultat med tydligt fokus på lönsamhet
 • Etablera och utveckla kund- och intresserelationer
 • Stärka och utveckla konkurrenskraft i existerande marknad
 • Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter i distriktet
 • Säkerställa att distriktet presterar genom hela processen från marknad/sälj/anbud till överlämnade//färdigställande/garanti
 • Ansvara för distriktets arbete med arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet.

 

Ditt geografiska ansvarsområde Mitt omfattar Stockholm och Uppsala. Din placeringsort kommer vara inom denna geografi. Du rapporterar till regionchef Betong, och sitter med i regionens ledningsgrupp. Därmed är du en nyckelspelare i den strategiska utvecklingen inom regionen.

 

Du leder med fokus på värderingar och resultat

 

Den person vi söker har verkat som chef i Skanska under flera år, alternativt har du motsvarande erfarenhet i chefsbefattning från liknande företag inom tillverkning. Du är en trygg ledare som arbetar nära ditt team och som är bra på att stötta och utveckla både individer och grupper. Du utvecklar verksamhetens potential genom att tydligt kommunicera mål och leda genom dina medarbetare.

 

Att göra affärer ligger dig varmt om hjärtat och med din kunskap och förståelse för betong som produkt brinner du för utveckling av produkten, givetvis med fokus på miljö och hållbarhet.

 

Som person är du drivande, engagerad och resultatfokuserad. Du tror på kommunikation och samarbete och har ett starkt engagemang för verksamheten och dess utveckling.

 

Vi behöver din ansökan senast 27 januari!

 

Men vänta inte med att söka, utan ta chansen till din nya utmaning redan i dag. Vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta regionchef Gunilla Holmberg på 010-449 06 71.

 

Välkommen till Skanska!

 

I samband med denna rekrytering genomförs en bakgrundskontroll med syfte att värna om Skanskas verksamhet, medarbetare samt varumärke. För att genomföra bakgrundskontrollen behöver vi ditt medgivande som inhämtas vid ett senare tillfälle om det blir aktuellt.

 

Additional Information

 • Location: Stockholm, Sweden
 • Additional Locations: Uppsala, Sweden
 • Schedule: Heltid
 • Employee Status: Tillsvidare

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 23 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Distriktschef Betong - Stockholm/Uppsala