Skanska

Borrarbetare Grundläggning - Stockholm

Vi på Grundläggning är en specialenhet inom verksamhetsgren Väg och anläggning och är Skanskas experter på komplicerade och komplexa grundläggningsprojekt. Genom åren har vi lagt grunder till allt från kilometerlånga broar som binder ihop nationer, till moderna hus där människor kan leva gott. Vi har byggt hamnar där fartyg kan lossa sin last och stabiliserat kajer så att nya stadsdelar kan växa fram.

 

Det händer mycket inom vår verksamhet i Stockholm och vi har flertalet större och komplicerade projekt som ska starta upp under hösten. Vi behöver därför fylla på med fler duktiga och erfarna borrmaskinister.

 

Våra förväntningar på dig är att du med din kunskap inom grundläggningsborrning kommer kunna bidra med:

 

  • att borrningen bedrivs effektivt och säkert
  • att delta i planerings- och förändringsarbete och komma med förslag på olika borrningsmetoder
  • en god förståelse för vad som kännetecknar en effektiv produktion
  • att vara en lagspelare som delar med sig av sina kunskaper

 

Är du rätt person för uppdraget?

Hos oss är teamwork, säkra arbetssätt, maskinkunnighet och ett intresse för geotekniska frågor viktiga. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, engagemang, maskinkunnande och din vilja att lära och bidra till laget. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta som borrmaskinist i grundläggningsprojekt.

 

Grundläggning Nord har sin geografiska utgångs- samt tyngdpunkt i Stockholm men arbetar i en geografi som sträcker sig från Östergötland och norröver. Arbete på traktamente är förekommande och lämplig bostadsort är inom distriktets gränser.

 

Hos oss får du:

  • Härliga kollegor och driven laganda
  • Arbetsplatser med stort säkerhetsfokus
  • Bli en del av komplexa grundläggningsprojekt
  • Arbeta i en stor geografi

 

Välkommen med din ansökan senast 12 augusti

Urval sker under augusti. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distrikschef Erik Torstensson på telefon 010-4480131.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och framtidsinsikt för att bidra till hur människor lever, arbetar och samverkar. Vi är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 157 miljarder kronor under 2023. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos cirka 27 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 12 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 juli


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Borrarbetare Grundläggning - Stockholm