Skanska

Produktionschef till Väg och anläggning - Stockholm

I Region Väg och Anläggning Stockholm skapar vi tillsammans med våra beställare och kunder varaktiga och hållbara projekt som påverkar människor och samhälle för en lång tid framöver. Exempel på spännande projekt vi arbetar med är den historiska knutpunkten Slussen, en transformation av gamla industriområdet Slakthusområdet, Järfälla kommuns gigantiska exploateringsprojekt Barkarbystaden samt utbyggnaden av stamnätet för elen i Stockholm med det unika 400kV kabelprojektet mellan Högdalen och Älvsjö.

 

Vi söker nu en blockchef till en spännande roll på Slussen.

Med ombyggnationen av Slussen femfaldigas kapaciteten att släppa ut vatten från Mälaren till Saltsjön, vilket innebär att översvämningsrisken minskar i Mälardalen och dricksvattenförsörjningen säkras för 2 miljoner människor. Samtidigt skapas en effektiv och trygg knutpunkt för olika trafikslag och en attraktiv mötesplats.

 

Vill du bli vår nyckelperson?

Som blockchef kommer du vara en nyckelperson i projektet och dina viktigaste uppgifter är att planera långsiktigt, att samordna arbeten med de andra blocken, att leda teamet på arbetsplatsen samt att säkerställa ett bra samarbete med kund och hitta de bästa tekniska lösningarna.

 

Som ledare ansvarar du för att allas kompetens tas tillvara och att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Ditt team består av tre arbetsledare, en projektingenjör, mättekniker och ett tiotal yrkesmedarbetare och underentreprenörer.

 

Arbetsuppgifter i rollen kan vara att:

• Ha en kontinuerlig dialog med kunden för att tillsammans hitta förbättringsförslag och de bästa lösningarna.

• Leda, coacha och utveckla medarbetarna för att skapa delaktighet och engagemang.

• Planera arbetet på 3-12 månaders sikt, samt ansvara för arbetsbeskrivningar och dokumentation för att möta projektets tuffa kvalitets- och dokumentationskrav.

• Säkerställa att arbetet utförs enligt överenskomna arbetssätt med säkerhet och arbetsmiljö i fokus och utifrån Skanskas värderingar och riktlinjer.

 

Du kommer bli en del av ett engagerat och inspirerande team med kompetenta medarbetare där utveckling och lärande står högt på agendan.

 

Planering, samordning och kommunikation är din grej!

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda mark-/anläggningsprojekt i innerstadsmiljö och som drivs av att jobba med samordningen i logistiskt utmanande projekt.

 

Du är en ledare med ett tydligt, engagerande och värderingsstyrt ledarskap. Du inger förtroende och får lätt med dig teamet samt har förmågan att dra nytta av medarbetarnas kompetens, driv och motivation.

 

Du är en person som ser möjligheter där andra ser problem, du driver verksamheten på ett ansvarsfullt och hållbart sätt och vill alltid att arbetet utförs med bästa möjliga produktivitet och hög kvalitet.

 

Du har också:

• Flera års erfarenhet från mark-och anläggningsbranschen samt några år i ledande roll inom markprojekt

• God IT-vana och erfarenhet av att jobba med digitala hjälpmedel i projekt

• Byggteknisk utbildning

 

Ansök redan idag

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev via länken senast 2022-12-16. Urval sker löpande och tillsättningar kan komma att göras innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor angående tjänsten kontakta HR Business Partner Martin Amnell 010 – 448 73 26 eller Distriktschef Kajsa Hedskog på kajsa.hedskog@skanska.se

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef till Väg och anläggning - Stockholm