Skanska

BoKlok söker en Underhålls- & Fastighetschef till Gullringen

Vi söker en Underhålls- & Fastighetschef till vår fabrik i Gullringen, Vimmerby.

 

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

 

Om dig

Vi söker dig som är driven, prestigelös och motiveras av att ständigt bli bättre på det du gör. Du trivs i en föränderlig miljö där du behöver fatta snabba beslut samtidigt som du arbetar strategiskt och planerar hur det långsiktiga arbetet skall fungera. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Då tjänsten innebär många kontakter med entreprenörer, leverantörer och myndigheter är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du är trygg som person och har en förmåga att dela med dig av dina kunskaper.

 

 

Tjänsten

Som Underhålls- och fastighetschef har du till uppgift att leda, planera och koordinera proaktivt underhållsarbete i vår verksamhet. Tjänsten kommer innebära mycket kontakt med övriga staber framförallt med produktion. Ditt team består av yrkesarbetare och tjänstemän och du har personalansvar för 7 medarbetare totalt. Du är representant i fabrikens ledningsgrupp och rapporterar direkt till Fabrikschef.

 

 

Som Underhålls- och fastighetschef kommer du arbeta med:

 

• Att verka för att fastighets- och underhållsservice utförs på bästa sätt för verksamhetens funktioner.

• Att ha det övergripande ansvaret för löpande och förebyggande underhåll av byggnader, industrimark och maskiner.

• Att leda fastighets- och underhållspersonal enligt gällande rutiner och lagar.

• Att utföra och godkänna upphandling av utrustning och tjänster för fastigheter och fastighetsunderhåll.

• Att ta fram underlag och medverka vid upphandling och godkännande av hjälpmedel och tjänster för fastigheten och produktionen.

• Att vara kontaktperson mot myndigheter och kommuner.

• Att leda projekt inom underhåll och fastigheter.

• Att proaktivt underhålla och supporta organisationen inom funktionens ramarEn tjänst som Underhålls- och fastighetschef erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och här välkomnar vi dig till stora utvecklingsmöjligheter inom BoKlok men även inom både Skanska och IKEA. 

 

Vi söker dig som har minst 3-5 års tidigare erfarenhet av ledarskap, teknisk problemlösning samt systematiskt kvalitetsarbete. Meriterande är erfarenhet eller kunskap i avtal och reglementen gällande fastighet och underhåll samt praktiska erfarenheter inom fastighet och underhåll. Du får gärna ha god kunskap om utveckling och nya arbetssätt inom fastighet och underhåll samt gärna relevant akademisk utbildning med inriktning på fastigheter och/ eller drift- och övervakning. Du har arbetat i affärssystem och kommunicerar på svenska och engelska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

    

Tjänsten är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen. Start i april/maj eller efter överenskommelse. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Fabrikschef Robert Gurbin via tel: 010-449 51 07.

 

Vi gör ett löpande urval och vi vill därför uppmana dig att skicka in din ansökan snarast möjligt.

 

  

Additional Information

• Location: Kalmar, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 16 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker en Underhålls- & Fastighetschef till Gullringen