Jurek Bemanning

CFO till Art Clinic i Göteborg

CFO till Art Clinic i Göteborg

Vill du vara delaktig i en av Sveriges ledande specialistklinikers resa i utveckling och expansion? Vill du jobba på ett företag vars vision är överträffa patienternas förväntan varje dag, i alla möten? Här kommer du som ny CFO få möjlighet att bidra med både din gedigna kunskap inom ekonomi och affärsmässighet men även agera som en proaktiv lagspelare. Här kommer du får möjlighet att med ditt genuina engagemang och nyfikenhet driva och utveckla företaget.Arbetsbeskrivning

Nu söker Art Clinic en CFO som kommer att direkt rapportera till VD och ingå i ledningsgruppen som idag består av 10 personer. Du kommer tillhöra och leda ekonomiavdelningen för vilken du även har personalansvar.


Du förväntas ha förmåga att prioritera i skarpa lägen samtidigt som du driver och påverkar utvecklingen av företagets affärsstrategi. Du har det yttersta ansvaret att säkerställa redovisning och ekonomiprocesser men du är även högst involverad i strategiskt framåtriktat arbete och affärsuppföljning. Din proaktivitet i att analysera, utvärdera och granska flaskhalsar, utmaningar men främst möjligheter och förbättringsområden kommer vara centralt i denna roll.


Som CFO har du det yttersta ansvaret att säkerställa redovisningen och ekonomiprocesserna. I de områden som CFO förväntas ta ansvar för ligger, förutom redovisning, affärsanalys och ekonomistyrning, även frågor som rör kapitalkrav, finansiering, likviditetsplanering samt regelefterlevnad. Du jobbar för att utveckla företaget framåt och driva affären framåt. Du förväntas vara first-point of contact till huvudägarna och därtill sammanställa/leverera rapporter till Styrelsen och vara delaktig på möten där så efterfrågas.


Vidare förväntningar på rollen som CFO på Art Clinic innefattar bland annat:


Ansvara för all intern och extern finansiell rapportering, inkl. månadsbokslut.
Ansvara för budgetarbetet samt den löpande uppföljningen av utfall mot ursprunglig budget.
Ansvara för likviditetsplanering och finansiering. Detta inkluderar också rapportering enligt bolagets finansieringsavtal samt proaktivt styra verksamheten för att uppfylla kraven under bankavtalet.

Ansvara för framtagande av nyckeltal (KPI:er) för målstyrning av de olika verksamhetsgrenarna samt aktivt driva lönsamhetsförbättrande åtgärder.
Ansvara för investeringskalkyler i samband med tilläggsinvesteringar inom verksamheten eller organiska etableringar av nya filialer eller kliniker.
Skapa benchmark förkalkyler mot utfall (efterkalkyl) för att säkerställa att ursprungliga prognoser uppfylls.Kvalifikationer och egenskaper

Art Clinic söker nu en öppen och empatisk person som trivs i ett entreprenörklimat och har ett starkt engagemang och tar ägandeskap över sitt arbete och sina åtagande. Man styrs i sitt beteende av sina och företagets värderingar. Van att ta genomtänkta risker för att anpassa och förbättra men utan att tappa fokus och viktigt att kunna prioritera beslut.


En av de personliga nyckelkompetenserna du kommer behöva är din styrka att kunna och tycka om att kommunicera, både med din personal och med alla olika kontaktytor i organisationen, tex ägare och platschefer runt om på Art Clinics kliniker landet.  Ditt engagemang som CFO skall lysa.Utbildning och erfarenhetskrav

Master/Bachelor i företagsekonomi och/eller redovisning.Erfarenhet från arbete som ledande befattningshavare i bolag i en tillväxtbransch.Bakgrund inom bolag med PE bolag som ägare.


Du har lång vana av att jobba både med den vardagliga verksamheten, strategiskt utvecklingsarbete och ett kvalificerat ekonomiarbete. Öppenhet för bransch finns men har du erfarenhet inom sjukvård kan det vara en fördel.Du har även goda erfarenheter av att ha personalansvar, att leda och utveckla medarbetare och vetskapen om att du är en uppskattad ledare som är stark i att både delegera och coacha.Vad erbjuds du?

Art Clinic sitter i fina fräscha lokaler, du kommer få jobba i ett härligt gäng som kommer göra dina dagar på jobbet roliga, intressanta och lärorika på många sätt.  Du kommer ha en varierande och intressant arbetsdag där du får möjlighet att var med och påverka och vara delaktig i en nyskapande miljö.


Förutom ett spännande jobb med fantastiska kollegor erbjuds du:

  • Friskvård
  • Privat sjukvårdsförsäkring
  • Förtroendearbetstid
  • Sjukskrivningsförsäkring
  • Semester 30 dagar
  • Rörlig ersättning baserad på lönsamhetsresultat

Förutom detta har företaget olika aktiviteter som genererar en familjär atmosfär.


Tjänsten kommer att tillsättas med start efter sommaren 2019 alternativt så snart vi hittar rätt person. Det är en heltidstjänst på 40/veckan där utrymme finns att skapa sin egen vardagOm företaget

Art Clinic grundades 1999 och är i dag en av Sveriges ledande specialistkliniker och erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig service. Verksamheten bedrivs inom en rad olika specialiteter bland annat ortopedi, ryggkirurgi, estetisk och rekonstruktiv plastkirurgi samt injektionsbehandlingar.


I dag har Art Clinic över 200 anställda fördelade på landets kliniker i Göteborg, Uppsala, Stockholm och Jönköping. Mottagningsverksamhet finns även på ett flertal orter i landet.


I denna rekryteringsprocess samarbetar Art Clinic med Jurek Rekrytering & Bemanning.


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist via karin.kvist@jurek.se alternativt 0739-42 56 10. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 


Område:

Göteborg
Västra Götalands län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Karin Kvist 

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 27 maj

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb CFO till Art Clinic i Göteborg