Skanska

BoKlok söker CAD-projektör till Gullringen/Vimmerby

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.Om dig

Du är en person som trivs i en föränderlig miljö där du behöver fatta snabba beslut men också vara duktig på att analysera hur det långsiktiga arbetet skall fungera. Du har god erfarenhet av projektering, bygg, eller installation och har ett genuint intresse för husbyggnation. Vi söker dig som är energisk och förtroendeingivande, har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen. Din personlighet präglas av att vara självgående med högt driv och du får saker att hända. 

 


Som CAD-Projektör kommer du arbeta med…

• Att visualisera vårt byggsystem innan avrop och leverans av material i/till fabriken. 
• Att driva, utveckla och genomföra projekteringsarbete.
• Att stötta organisationen genom uppföljning och granskning av producerade artiklar.
• Att upprätta maskinfiler till dagens produktionslinor.

 


Tjänsten

Som CAD-Projektör ingår du i fabrikens Produkt och Byggtekniska avdelning som idag består av 8 medarbetare. Gruppens syfte är att stötta producerande grupper med ritningar, underlag och kalkyl. De tillverkade artiklarnas egenskaper och form är gruppens ansvarsområde där fokus på effektivitet, prisvärdhet och kvalité är i fokus.


En tjänst som CAD-Projektör erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete.

Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och här välkomnar vi dig till stora utvecklingsmöjligheter inom Boklok men även inom både Skanska och IKEA. 

 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av CAD-system eller projektering. 
Alternativt har lätt för att lära dig digitala system och nu arbetar praktiskt inom byggnation, el eller VVS och önskar vidareutveckla dina kunskaper genom rollen som CAD-Projektör. 

Meriterande är bransch-/produktkunskap av tillverkning av prefabricerade byggelement. Vad gäller den formella kompetensen har du gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom byggteknik och konstruktion, byggnation, el eller VVS och motsvarande arbetslivserfarenhet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och behärskar engelska i både tal och skrift.

 

Tjänsten är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen. Start i maj eller efter överenskommelse. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Produkt och Byggtekniskchef Tommy Dahlgren på tommy.dahlgren@boklok.se.

 

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!
 
Sista ansökningsdag är 2019-04-30


Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 11 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker CAD-projektör till Gullringen/Vimmerby