Jurek Bemanning

Lindskog Malmström Advokatbyrå söker ännu en biträdande jurist

Om verksamheten
Lindskog Malmström sysselsätter idag sammanlagt drygt 45 medarbetare i centralt belägna lokaler vid Norrmalmstorg, Stockholm. Verksamheten är inriktad mot områdena allmän affärsjuridik, fastighets- och miljörätt, private law, obeståndsrätt samt skatterätt (läs gärna mer på www.lmlaw.se).


Arbetsbeskrivning

Genom Jurek söker Lindskog Malmström Advokatbyrå en biträdande jurist. Du kommer att arbeta med uppdrag främst inom tvistlösning, fastighetsrätt och allmän affärsjuridik. Du sköter sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer en biträdande jurist.


Vem är du

Du har en juristexamen och är notariemeriterad. Har du dessutom några års erfarenhet av arbete inom tvistlösning, fastighetsrätt och/eller affärsjuridik från annan advokatbyrå, så är det mycket meriterande.

Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta med klienter och medarbetare. Du är ansvarstagande och uppskattar att vara en del av ett större team.Vidare är du initiativtagande, positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter. Du är ambitiös, resultat- och affärsfokuserad.För att lyckas i rollen har du även mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt och mycket goda betyg och referenser.


Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande tjänst på en professionell advokatbyrå med familjär stämning. Tjänsten kan tillträdas omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan emotses snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek, Ulriikka Järnefelt, telefon: 0766331440. Skicka din ansökan snarast via e-post genom www.jurek.se


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Ulriikka Järnefelt
0766-33 14 40Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lindskog Malmström Advokatbyrå söker ännu en biträdande jurist