Skanska

Biträdande projektledare till BoKlok i Helsingborg

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Är du intresserad av att fortsätta din karriär inom byggbranschen och vill utvecklas till en  driven och självständig projektledare?  Då kanske du är den person vi söker när vi nu rekryterar en projektledare till BoKloks marknadsområde Sydväst, med placering i Helsingborg.

 

Arbetsuppgifter
I din roll som biträdande projektledare i BoKlok kommer du att arbeta nära våra projektledare och tillsammans ansvara för, driva och koordinera bostadsprojekt i marknadsområdet. Du assisterar projektledaren genom projektets alla faser, från detaljplaneskedet, säljstartsskedet eller bygglovsskedet genom hela processen fram till slutbesiktning och överlämnande. Under hela projektets gång supporterar du projektledaren som ansvarar för ekonomi, tidplan och myndighetskontakter. Målet är att du självständigt driver projekt på lite sikt.

Du kommer att arbeta i ett tätt samarbete med kollegerna i projektteamen för att säkerställa att projektidéerna blir till verklighet med goda boendemiljöer för BoKloks kunder.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för byggprojektledning. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom bygg- eller samhällsplanering, meriterande om du arbetat inom produktion eller har erfarenhet från projektekonomi, samhällsplanering, byggregler eller myndighetskrav. För att lyckas och trivas i rollen som biträdande projektledare i BoKlok är det viktigt att du är drivande, proaktiv och tar stort eget ansvar.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har en väl utvecklad social förmåga och trivs i samspelet med både interna och externa aktörer. Som person är du strukturerad, driven och självständig. Det är mycket viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt och är öppen för att lära nytt samtidigt som du coachar- och delar med dig av din erfarenhet till övriga kolleger.

 

Ansökan

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 april . Arbetsort : Helsingborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Biträdande projektledare till BoKlok i Helsingborg