Skanska

Bergarbetare/Maskinist Losshållning - Sverige

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Inom vårt distrikt Mobil Entreprenad finns enheterna losshållning, tankbeläggningar och asfaltsfräsning. Losshållningen borrar och spränger berg över hela Sverige.

 

Till vår losshållningsverksamhet söker vi nu

 

Engagerad maskinist till vår nya CAT 330 NG med borrutrustning!

Din roll kommer att vara att köra ett för oss nytt maskinkoncept där vi i stället för att borra berg med en traditionell borrigg, kommer köra en grävmaskin utrustad med aggregat för borrning. Du och grävmaskinen kommer även att utföra mer vanliga grävarbeten i varierad skala beroende på projekt.

 

Andra arbetsuppgifter är bland annat att:

• Förbereda inför borrning samt utföra borrarbeten

• Återrapportera produktionen till projektledaren

• Sköta och underhålla utrustningen

• Arbeta med förbättringar av verksamheten.

 

Som hjälpmedel kommer det finnas navigationssystem för borrningen, dator eller läsplatta används för uppföljning och tillhörande administrativa uppgifter.

 

Du arbetar självständigt och tar ett stort eget ansvar i din roll. Till din hjälp har du ett engagerat team och några av Sveriges mest erfarna och professionella medarbetare inom losshållning.

 

Du kommer att arbeta med en handledare första tiden för att komma in i arbetet och lära dig verksamheten. Arbetet präglas av hög produktivitet med fokus på kvalité och säkerhet. Tillsammans med resten av vår losshållningsgrupp kommer du att läras upp om bergborrning och du kommer bli en del av att skapa nya och goda förutsättningar för vår verksamhet.

 

Vi utför arbeten över hela landet. Därför bör du vara mobil och ha möjlighet att arbeta på traktamente. Placeringsort är därför av mindre betydelse.

 

Du är ansvarstagande, positiv och noggrann

Den vi söker har troligen en bakgrund inom entreprenadverksamhet, skogs- och jordbruksbranschen eller liknande och har några års erfarenhet av grävmaskiner.

 

Du är positiv till din läggning, har lätt för att se möjligheter och lösningar samt har ofta idéer om hur arbetet kan göras bättre, säkrare och effektivare. Att ta ansvar och vara noggrann i ditt arbete är givet för dig och du har samtidigt ett driv som gör att du får saker ur händerna.

 

Säkerheten står alltid i fokus hos oss och det är viktigt att du är en person med hög riskmedvetenhet.

 

Förarbevis för grävmaskin är ett krav. Ett C-körkort är meriterande, då det kan bli aktuellt att köra som förbil vid transport.

 

Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna!

Sista ansökningsdag är 16 april. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta produktionschef Stefan Rydelius på 010-448 65 77 eller projektchef Johan Eliasson på 010-448 06 47.

 

Välkommen till oss på Skanska losshållning!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 april . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Bergarbetare/Maskinist Losshållning - Sverige