Jurek

Bolagsjurist till Avida Finans

Avida är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Vi är idag cirka 100 anställda, med huvudkontor i Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors.

Avida står under tillsyn av Finansinspektionen och har tillstånd att bedriva finansiell verksamhet såsom in- och utlåning. Likt alla svenska banker och kreditmarknadsbolag omfattas vi av den statliga insättningsgarantin. Vår affärsidé är att erbjuda företag och konsumenter finansiella tjänster genom enkla och moderna lösningar. Vi vill skapa nöjda kunder genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt inte minst engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare. Läs gärna mera på www.avidafinance.com


Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist arbetar du främst med konsumentkrediter, företagsfinansiering och rättsutredningar. Du stöttar även de andra juristerna vid behov. Du rapporterar till chefsjuristen i Sverige. Du kommer att arbeta i en bred roll och där du arbetar affärsnära. Du arbetar med flera rättsområden vilket du trivs bra med.


Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen och 2 - 3 års erfarenhet av att arbeta som bolagsjurist på annat kreditmarknadsbolag, bank eller företag i finansbranschen.

Som person har du hög servicemedvetenhet, är prestigelös och drivande. Vidare är du affärsmässig, ansvarsfull och har förmåga till självständiga prioriteringar. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att kunna ha balans i livet. Du är social och trivs med att ha många kontakter både internt och externt. Du trivs att arbeta självständigt som en del av ett större team.

Du har mycket goda kunskaper både i svenska och engelska, i tal och skrift.


Du erbjuds

Är du den vi söker erbjuds du ett mycket lärorikt och utvecklande arbete hos ett bolag i förändring. Tjänsten är placerad på i fräscha lokaler i Stockholm.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt per telefon 0766-33 14 40. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se, så snart som möjligt.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Ulriikka Järnefelt
0766-33 14 40Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsjurist till Avida Finans