Skanska

Arbetsledare Hus Stockholm Nord - Stockholm

Hus Stockholm Nord bygger kommersiella fastigheter, bostäder och offentliga lokaler.

 

Verksamheten täcker hela Stockholms län med koncentration till Stockholm och dess kranskommuner och består av sex distrikt. Distrikten är uppdelade utifrån våra olika produktsegment och kunder. Vi söker nu två erfarna arbetsledare till ett bostadsdistrikt och ett kommersiellt distrikt.

 

Vår målsättning är att ha en stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur

 

Du trivs i rollen som arbetsledare och vill växa vidare i ett distrikt som kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater.

 

Är du vår nya arbetsledare?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Du brinner för produktionen! Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda produktionsteamet till hög produktivitet och kvalitet. Du har flerårig erfarenhet inom branschen, en stor produktionskunskap och som person är du trygg, tydlig och strukturerad. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten samt att få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål.

 

Är du den vi söker?

Om vi har fångat din uppmärksamhet och du är intresserad av att söka tjänsten har vi egentligen bara två krav. Det första är att du har en adekvat utbildning och det andra är att du har relevant erfarenhet, minst 3 års erfarenhet av arbetsledning i större byggprojekt. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbetsleda markarbeten och stombyggnation. Utöver en adekvat utbildning med dokumenterad arbetslivserfarenhet så lägger vi stor vikt vid din personlighet.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2023-01-09.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Gustavsson på telefonnummer: 010-448 03 25 alt. epost: henrik.gustavsson@skanska.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Stockholm Nord - Stockholm