Skanska

Arbetsledare Tillverkning Asfalt och Bergmaterial - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial består av fyra regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten.

På Region Asfalt och Bergmaterial Öst är vi ca. 200 medarbetare. Vi levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor.

 

Till våra bergtäkter och asfaltverk i Stockholm söker vi nu en

Drivande, initiativtagande och pålitlig arbetsledare

Som arbetsledare arbetar du nära produktionschefen och stöttar i både praktiska och administrativa frågor gällande planering, ledning och styrning av den dagliga driften av verksamheten. Du kommer att arbeta med inköp av material och tjänster, planering av underentreprenörers arbete, planering av losshållning samt med kontinuerlig uppföljning av produktionen, bland annat dagbokshantering. Stort fokus ligger på säkerheten och det är ditt ansvar att säkerställa att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Andra uppgifter i rollen kan vara att:

 • Delta i och/eller hålla uppstartsmöten, säkerhets- och etikstop, skyddsronder samt hålla introduktioner för underleverantörer
 • Vara ställföreträdande för PC vid sprängning
 • Medverka vid faktainsamling inför samt vid upprättande av miljörapporter
 • Vara delaktig i att förbereda, delta och följa aktiviteter vid tillsynsbesök.

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och växlar mellan styrning av arbete i täkterna och mer administrativa sysslor.

 

Du är en driftig lagspelare med stort hjärta!

Du som passar som arbetsledare hos oss är en trygg, positiv och företagsam person. Planering och struktur tillhör dina styrkor samtidigt som du har lätt för att lyfta blicken och se helheten. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs. Flexibilitet och eget driv har du gott om och du är inte rädd för att hugga in och hjälpa till i verksamheten om det kniper.

Du har ett tydligt ledarskap och har lätt för att skapa förtroende. Genom ditt driv och engagemang skapar du säkra och trivsamma arbetsplatser och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus.

 

Du har också:

 • Erfarenhet från liknande arbetsledande roll, helst inom krossning, losshållning, anläggningsarbete eller annan bergshantering
 • Eftergymnasial utbildning – alternativt relevant erfarenhet som gett kunskap inom produktionsteknik, ekonomi, planering och uppföljning
 • Erfarenhet av styrning, planering och uppföljning av underentreprenörer
 • God datorvana samt erfarenhet av Officepaketet
 • Svenska som arbetsspråk
 • Körkort samt tillgång till egen bil, vilket är ett krav i tjänsten.

Ansök senast 31 augusti eller varför inte redan idag!

Vi arbetar löpande med ansökningarna så vänta inte med att söka då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.

Om du har några frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Åsa Sjöstrand på 010-449 13 72.

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

 • Location: Stockholm, Sweden
 • Schedule: Heltid
 • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

 • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 2 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Tillverkning Asfalt och Bergmaterial - Stockholm