Skanska

Erfaren Arbetsledare Hus Stockholm Nord - Stockholm

Hus Stockholm Nord bygger kommersiella fastigheter, bostäder och offentliga lokaler.

Verksamheten täcker hela Stockholms län med koncentration till Stockholm och dess kranskommuner och består av sex distrikt. Distrikten är uppdelade utifrån våra olika produktsegment och kunder. Det är ett av våra kommersiella distrikt som vi behöver förstärka med en erfaren arbetsledare.

 

Vår målsättning är att ha en stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingstyrd och teamorienterad kultur.

 

Du trivs i rollen som arbetsledare och vill växa vidare i ett distrikt som kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater.

 

 

Vad innebär jobbet som Arbetsledare?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser tillsammans med övrig produktionsledning. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

 

Du brinner för produktionen!

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda produktionsteamet till hög produktivitet och kvalitet. Du har flerårig erfarenhet inom branschen, en stor produktionskunskap och som person är du trygg, tydlig och strukturerad. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten samt att få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål.

 

 

Är du den vi söker?

Du som söker till den här rollen bör ha en eftergymnasial utbildning i bygg och anläggning eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet och minst tre års erfarenhet av att arbeta som arbetsledare inom husbyggnation. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbetsleda markarbeten och stombyggnation.

 

Du är strukturerad, stresstålig och sporras av att jobba mot högt uppsatta mål. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ekonomiskt ansvar och har tidigare erfarenhet av att arbeta med miljö- och arbetsmiljöfrågor

 

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

 

Intresserad? Vänta inte med din ansökan.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 3 oktober.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Sundqvist på telefonnummer: 010-448 38 12 alt. epost: henrik.sundqvist@skanska.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Erfaren Arbetsledare Hus Stockholm Nord - Stockholm