Skanska

Produktionschef Väg och Anläggning - Södertälje

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad?

I så fall bör du läsa vidare.

 

Skanska Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.

 

Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Sörmland, Östergötland, Bergslagen (Örebro, Dalarna, Västmanland) samt Uppsala/Gävleborg.

 

Några exempel på projekt vi för närvarande driver:

• Markarbeten för Scanias nya gjuteri

• Markarbeten för utbyggnad av Hall, Kriminalvården

• Markexploateringsarbeten för Industri i Södertälje och Nykvarn

 

Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål; att överlämna en produkt som gör oss och våra kunder stolta och nöjda. Dessutom har vi har roligt på vägen dit!

 

Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande. Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete i en positiv miljö med goda möjligheter till utveckling. Vi vill satsa på dig och vi hoppas att du vill satsa på oss!

 

 

Att jobba som produktionschef

Produktionschef på Skanska är en central och viktig roll där du har stor inverkan och möjlighet att vara en betydande faktor för projektets framgång. Rollen är bred och innebär att du arbetar från anbud, tidigt skede och med ansvar för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalité samt arbetsmiljöfrågor. Vidare planerar och styr du framdriften av produktionen samtidigt som du trivs med att motivera och utveckla ditt team – där ni tillsammans når uppsatta mål.

 

 

Den vi söker

Vi söker dig som drivs av nya utmaningar, har sinne för goda affärer, har lätt att bygga och skapa långsiktiga relationer samt lätt för samarbete med andra. Vidare är det viktigt att du besitter kunskap och erfarenhet av ekonomisk uppföljning och planering.

 

Som person är du tillgänglig, social, beslutsam, strukturerad och resultatorienterad med stort fokus på kvalitet, miljö och säkerhet. Du är van att driva projekt, är trygg i ditt ledarskap, har förmågan att prioritera och är beredd att ta snabba beslut när situationen kräver det. Vi vill att du som ledare ger rätt förutsättningar för ditt team och att du är med och bidrar till arbetsglädje. Du är engagerad, en duktig kommunikatör och lyhörd för din omgivning

 

Vi tror att du har flera års erfarenhet som projekt-/entreprenadingenjör inom mark/anläggning och är sugen på att ta nästa steg i din utveckling.

 

Alternativt har du arbetat som produktionschef/platschef minst 3 år. Det är meriterande om du har erfarenhet av VA-arbeten, gärna inom förnyelse- eller nyexploateringsområden. Din utbildningsbakgrund är minst gymnasium inom bygg och anläggning alternativt en byggingenjörs examen från högskola.

 

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Larsson, distriktschef: 010-448 62 01.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Väg och Anläggning - Södertälje