Skanska

Arbetsledare till Skanska Grundläggning - Göteborg

Vill du bli del av Sveriges största byggföretag?

 

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning.

 

Det händer mycket i regionen och vi har många spännande och komplexa projekt på gång. Är du sugen på att vara delaktig i grundläggningen av Hamnbanan i Göteborg eller nya Varbergstunneln så ta chansen och ansök till rollen som arbetsledare här!

 

Du är en lagspelare som älskar utmaningar

 

För att trivas hos oss är det viktigt att du är intresserad av geoteknik och får energi av att lösa tekniska problem som uppstår under arbetets gång. Du ska helt enkelt tycka om att hantera det oförutsedda. Tycker du dessutom om att arbeta med stora maskiner så är detta stället för dig.

 

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för en friktionsfri produktion. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Denna tjänst tillhör Distrikt Syd. Vi sitter organisatoriskt på Skanskas Göteborgskontor och har verksamhet över ett stort geografiskt område från Värmland i norr till Skåne i söder. Önskad placeringsort är Göteborg. Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.

 

Du är engagerad, lösningsorienterad och har bra prioriteringsförmåga

 

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av att ha jobbat med grundläggning, men ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i byggbranschen i en liknande roll. Du kanske har arbetat som arbetsledare inom hussektorn men är sugen på att vidga dina vyer till en annan del av byggbranschen.

 

Vi ser gärna att du har en byggteknisk högskoleutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet av byggbranschen i form av arbetsledare. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att finna de rätta lösningarna i projekten.

 

Det är viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål.

 

Vi vill lära känna dig!

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 28 februari.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Mattias Lundberg, Distriktschef Grundläggning Syd 010-448 79 72 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76.

 

Ta chansen att utveckla Göteborg tillsammans med oss!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare till Skanska Grundläggning - Göteborg