Jurek

Internationell HR konsult till tillväxtbolag

Vår kund är globalt ledande inom mjukvarutjänster för eftermarknad och är idag verksamma i över 100 länder och har regionala huvudkontor i 12 av dessa. Vår kund är just nu i en spännande tillväxtfas då ett antal förärv av mindre företag lett till en expansion på den Nordamerikanska marknaden. Med en total personalstyrka på 550 anställda så ser vår kund sig som en relativt liten och sammansvetsad organisation med en förståelse för den globala marknaden.

 

Vi söker nu en senior interim HR-konsult som har gedigen erfarenhet från internationella bolag. Gärna med inriktning på teknisk verksamhet med ingenjörer. En del i uppdraget kommer handla om att förbereda för kommande compensattion review. Vår kund har nyligen gått ihop med ett amerikanskt bolag och integrationsarbetet är påbörjat, även detta ett område där du kommer att bidra med fokus på bland annat frågor inom rewards. 

 

Vår kunds huvudkontor ligger Stockholm, men det finns även ett kontor i Malmö. Uppdraget kommer att ske såväl på distans samt inledningsvis i mindre omfattning från vår kunds kontor, i enlighet med FHM´s rekommendationer. Start för uppdraget är helst i början av september och beräknas pågå till och med februari 2022. Låter detta intressant för dig? Eller vill du veta mer? Hör då av dig till ylva.ottosson@jurek.se, 0733 914108. 

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 augusti

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Internationell HR konsult till tillväxtbolag