Boliden

Verksamhetsutvecklare/Lean coach

Avdelning Verksamhetsutveckling & kvalitet fungerar som central resurs för kvalitet- och verksamhetsutveckling inom affärsområde gruvor. Sektionen Verksamhetsutveckling ansvarar för att utveckla och installera koncernens produktionssystem, Boliden Production System som är baserat på Lean.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker tre stycken Verksamhetsutvecklare/Lean coach.

Som verksamhetsutvecklare arbetar du med: 

Effektiva flöden – minska slöserier, inbyggd kvalitet och hantering av flaskhalsar. 

Standardisering och visualisering – arbetsplats-, process- och flödesstandard.

Mötesstrukturer – planering, styrning och uppföljning.

 

Ständiga förbättringar – system för avvikelsebaserat förbättringsarbete och metoder för problemlösning. 

 

Mycket av arbetet bedrivas i uppdragsform och projektform, storleken på uppdragen och projekten varierar och kommer att beröra alla delar av organisationen. Du kommer att bidra med kunskap, struktur och teknisk kompetens gällande projekt- och förändringsledning i att hjälpa organisationen att uppnå sina mål. I perioder arbetar du som del av ett större team på någon av våra operativa enheter, vilket innebär ca 100 resdagar per år.

 

Utbildning och coachning av medarbetare och chefer i nya arbetssätt och Boliden Production system är en viktig del av arbetsuppgifterna. Du kommer vara ett stöd till ledare och medarbetare samt utföra interna revisioner inom området. En viktig del av arbetet är att identifiera och fånga upp förbättringsområden i verksamheten. 

 

Resor ingår i tjänsten, inklusive resor till Irland och Finland. Vi söker två personer och Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med stationering i Boliden.

 

Din profil

Vi söker en ingenjör eller ledare som brinner för effektiva flöden och tror på människors förmåga att bidra till verksamhetens utveckling. Eftersom du kommer att delta i projekt med medarbetare från olika delar av verksamheten är det viktigt att du har en konsultmässig personlighet och att du har en god förmåga att bygga relationer.

 

För att lyckas i rollen är du positiv, initiativtagande, lyhörd och har en personlighet präglad av integritet. Givetvis arbetar du systematiskt och motiveras av att utveckla verksamheter och har därför förmågan att påverka och skapa engagemang hos enskilda individer och grupper.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; mod, omsorg och ansvar.

 

Du har Civilingenjörsexamen inom produktions- och kvalitetsteknik, industriell ekonomi eller motsvarande kunskapar förvärvade på annat sätt. Du ska ha praktisk erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter samt erfarenhet av att leda förändringsprocesser och utvecklingsarbete från industri som har tillämpat Lean Produktion. Vi ser gärna att du har goda erfarenheter av projektledning. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, kunskaper i finska är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), tfn 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), tfn 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

 

 

Ansökan

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet etc. Du lämnar din ansökan med CV via vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Lediga Jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av Jonas Lindgren, Talent Acquisition Partner, Jonas.lindgren@boliden.com.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.

 

Rekryteringen sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag är 2022-08- 21.

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 21 augusti . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Verksamhetsutvecklare/Lean coach