Skanska

Arbetsledare till Eftermarknad Hus – Stockholm

Hus Stockholm Nord bygger kommersiella fastigheter, bostäder och offentliga lokaler. Verksamheten täcker hela Stockholms län med koncentration till Stockholm och dess kranskommuner. Vår målsättning är att ha en stabil verksamhet med fokus på lönsamhet, tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi tror att nyckeln är att vi tillsammans arbetar vidare med en värderingsstyrd och teamorienterad kultur.

 

Nu vill vi i Hus Stockholm Nord utveckla vårt arbete med eftermarknad och kvalitet ännu mer. Därför söker vi ytterligare en arbetsledare till gruppen för kvalitet och eftermarknad.

 

Du säkerställer högsta service och kvalitet

Vi har många spännande kunder inom både kommersiella fastigheter samt bostäder. Din roll som arbetsledare blir att stödja våra kunder under garanti- och ansvarstiden samt att återföra erfarenheter till produktion så att våra byggprojekt kan förbättras ytterligare. Du projektleder, handlägger och koordinerar kundärenden, ansvarar för kvalitetsnivån samt ekonomiuppföljning och prognos. En viktig del i ditt arbete är att arbetsleda servicetekniker och tillsammans med dem planerar du rätt åtgärder, du ser därmed till att säkerställa att våra kunder får ytterligare mervärde under garanti- och ansvarstiden.

 

Vi söker dig som är teknikkunnig och lyhörd inför kunder och framtiden

Du har ett par års erfarenhet inom arbetsledning, gärna inom bostadsproduktion eller kvalitetskontroller i byggbranschen. För att bli framgångsrik i rollen har du en god kännedom inom minst ett av områdena: skadereglering, byggnadskonstruktion, kvalitetskontroll eller drift- och underhållsarbete. Det är meriterande om du som söker har byggteknisk gymnasieutbildning och kunskap inom installation.

 

Vi ser gärna att du har körkort och är mobil då det förekommer resor inom regionen.

 

Social, serviceinriktad och god förmåga att prioritera är personliga egenskaper vi tror är fördelaktiga för att lyckas bra i denna roll. Vidare är du en duktig problemlösare och drivs av samarbete tillsammans med ditt team. Planering och samordning kommer naturligt för dig och du har lätt att skapa och förvalta relationer med såväl kollegor som underentreprenörer.

 

Sista ansökningsdagen är den 6 februari

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Hillborg, rekryterande chef, telefon 010-449 10 93. Vänta inte med att söka, vi genomför löpande urval.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare till Eftermarknad Hus – Stockholm