Jurek

Sr redovisningsekonom till marknadsföringsbolag

Ansvarsområde

Till en av våra kunder söker vi nu en Sr Redovisningsekonom till uppdrag i Stockholm City. I din roll som Sr Redovisningsekonom kommer du kvalitetssäkra redovisning som sköts av verksamhetens Jr Accountants. I rollen ingår att sköta rapporteringen kring IFRS16, anläggningstillgångar, löpande redovisning och årsbokslut. Du kommer även kvalitetssäkra så att verksamheten följer rätt redovisningsstandarder och ansvara för revisionsprocessen. Vidare kommer du vara involverad i effektivisera ekonomifunktionen och rapporteringsflödet.

 

Dina Huvudsakliga Utmaningar:

• Löpande redovisning

• Periodiseringar

• Avstämningar

• Månads- och årsbokslut

• Deklarationer

• Genomförande av analyser och utredningar.

 

Den Ideala Kandidaten:

För att vara framgångsrik i rollen som Sr Redovisningsekonom har du en gedigen erfarenhet av löpande redovisning och har tidigare ansvarat för årsbokslutsprocessen. Vidare har du gedigen erfarenhet av IFRS och vi kommer se det som meriterande om du tidigare arbetat i Oracle. Du har erfarenhet av att jobba i en snabbrörlig och internationell verksamhet där du får stort eget ansvar. Du är bekväm med att kommunicera flytande på både svenska och engelska. Erfarenhet från större företag och komplexa affärsflöden är meriterande.

 

Som person tror vi att du är strukturerad, har en öga för detaljer och är en skicklig kommunikatör. Du har en positiv attityd och är van vid att arbeta självständigt samt uppskattar möjligheten att utvecklas och ta egna initiativ.

 

Vad vi Erbjuder:

Vi erbjuder en konsultanställning via Jurek eller att gå som underkonsult via oss hos vår kund i centrala Stockholm. Uppdraget har en omgående start och förväntas fortlöpa under pågående rekrytering. För rätt person kan det även bli tal om att bli överrekryterad till kunden. Uppdraget är förlagt på heltid och baseras på en 38,5h vecka.

 

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Din professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

 

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta vår konsultchef, Sara Winberg, via e-post på sara.winberg@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär.

 

Om Oss:

Jurek Recruitment & Consulting erbjuder en omfattande portfölj av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områden som juridik, ekonomi, HR, marknadsföring och administration. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Sr redovisningsekonom till marknadsföringsbolag