Jurek Bemanning

Cash Administrator till BMW Financial Services

Nu söker vi en administrativ stjärna med erfarenhet från finansbranschen till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group i Sollentuna.


Är du en självständig, noggrann och kvalitetsmedveten person? Är du samtidigt en lagspelare som trivs med att arbeta mot gemensamma mål? Motiveras du av administrativa uppgifter i kombination med externa kontaktytor – då har vi tjänsten för dig!Arbetsuppgifter

Som Cash Administrator kommer du att ansvara över delar av kundreskontran för BMWs nordiska verksamhet. Tjänsten är dynamisk då du utöver administrativa arbetsuppgifter även har kontakt med kunder och återförsäljare. Du ansvarar också för att bidra till att BMWs premiumtjänster håller hög kvalitet.


I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

  • Ansvar för delar av den nordiska marknadens kundreskontra
  • Hantering av manuella inbetalningar
  • Avsluta och delamortera kontrakt
  • Göra bokningar och stämma av konton

Du kommer att tillhöra ett hjälpsamt och positivt team på 6 personer och du rapporterar till din teamledare. I rollen kommer du utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter även att vara behjälplig i övriga administrativa uppgifter samt agera servicefunktion internt.Vem är du?

Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, fördelaktigen inom finansbranschen. Du har en universitetsexamen inom ekonomi, alternativt gymnasieekonom med relevant arbetslivserfarenhet inom kundreskontra och ekonomirelaterad administration. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.


Vidare ser vi att du brinner för administration och besitter förmågan att arbeta strukturerat och kvalitetsmedvetet. Du är en serviceinriktad person med en god kommunikativ förmåga. Vi ser även att du är flexibel och besitter förmågan att prioritera under tidvis högt tempo.


Viktigt för tjänsten är:

  • Att trivas med att jobba både självständigt och i team
  • Att arbeta strukturerat
  • Vara noggrann, analytisk och ha ett sinne för siffror
  • Ha en god datorvana, gärna inom Excel


Du erbjuds

Du erbjuds att bli en del av ett härligt team och ett starkt varumärke. BMW sitter i moderna lokaler i Sollentuna/Silverdal med bland annat tillgång till gym och gruppträningsklasser som alla får ta del utav. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.


I denna rekryteringsprocess samarbetar BMW med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström, tel.073-745 06 46. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.Om BMW Group Financial Services

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag. Ett helägt bolag inom BMW Group med lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar BMW Financial Services miljontals bildrömmar runt om i världen och är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har de sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos BMW. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har verksamheten funnits sedan 1999.


Område:

Sollentuna
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Emelie Baeckström
073-745 06 46

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 3 september

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Cash Administrator till BMW Financial Services