Skanska

Arbetsledare Stora projekt Väg och anläggning - Stockholm

Nu söker vi arbetsledare till flera av våra projekt i Stockholmsområdet och vi hoppas att du vill vara med och jobba i våra stora och komplexa projekt!

 

Region Stora projekt ansvarar för Skanskas större anläggnings- och infrastrukturprojekt. Just nu har vi flera komplexa projekt i gång så som Saltkajen, trafikplats Vinsta och tunnelbanans utbyggnad i Nacka. Vi har även spännande arbeten i uppstart, bland annat anläggningen BECCS för koldioxidinfångning samt anläggningsarbeten för Hagastaden som också ett projekt med stort klimatfokus.

 

Genom samarbete och innovation bygger vi långsiktigt för framtiden med stort fokus på hållbarhet och vår resa mot koldioxidneutralitet.

 

Vill du vara med där det händer?

Vi söker engagerade arbetsledare för våra växande team. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter där du växlar mellan att vara ute i produktionen med mer administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att jobba i ett markblock på projektet där du har ett ansvar att bygga laget runtomkring dig samt att vara en del i den större helheten i projektet. Teamwork och samarbetsvilja är en nyckel till framgång.

 

I rollens uppgifter ingår bland annat att

• styra och leda den dagliga produktionen i projektet utifrån uppsatt budget och mot överenskomna mål

• samordna och planera produktion med fokus på produktivitet, arbetsmiljö, kvalité, lönsamhet och hållbarhet

• ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer

• leda och styra det dagliga arbetet

 

Vi ser att du har ett stort ansvarstagande och du kommer vara en del i det övergripande arbetet som vi bedriver med samtliga våra medarbetare på regionen med inriktning på mark, här blir du en viktig person där du bidrar med engagemang och kompetens.

 

Säkerheten är viktig för oss på Skanska. Vi har därför ett högt satt mål – noll arbetsplatsolyckor. För att nå målet genomsyras arbetet av bra planering, arbetsberedningar, kommunikation samt riskinventering. Vi tycker att det är en självklarhet att våra medarbetare ska komma hem friska och oskadda från arbetet.

 

Är du den vi söker?

Vi söker två individer med olika lång erfarenhet av rollen som arbetsledare.

• en arbetsledare med minst tre års erfarenhet av arbetsledning

• en arbetsledare som har minst tio års erfarenhet av arbetsledning

Du har erfarenhet av större anläggningsprojekt samt att tidigare ha arbetat med schakt, trafikanordningar, rörläggning och losshållning. Utbildning inom bygg och anläggning är ett krav.

 

För att lyckas här behöver du vara flexibel och hela tiden har kvalité som en central faktor i sättet du arbetar på. Du är kommunikativ och initiativtagande och föregår med gott exempel i ledarrollen inom säkerhet, ansvar och planering. Vi sätter säkerhet och god arbetsmiljö i fokus och vill jobba med inkluderande team – där ser vi att du delar våra värderingar. Våra värderingar | skanska.se

 

För den här rollen behöver du, förutom erfarenhet som arbetsledare:

• B-körkort

• God svenska i tal och skrift

• Grundläggande datorkunskaper

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 24 juni.

 

Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår distriktschef Johan Dahlberg på telefon 010-4481673.

 

I samband med denna rekrytering kommer det att genomförs en säkerhetsprövning, alkohol- och drogtester innan anställning.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Stora projekt Väg och anläggning - Stockholm