Boliden

Elektriker

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass.

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.


Arbetsuppgifter
Arbetet består av underhåll och felsökningar på mobila maskiner och fasta anläggningar, nyinstallationer samt arbete med radiokommunikation, automation och nätverk. Arbetet innebär även att ha en daglig kontakt med produktionspersonal i organisationen.

Tjänsten är tillsvidare. Arbetstiden är inledningsvis dagtid under jord, men kan sedan övergå till annan skiftform. Provanställning kan komma att tillämpas.


Utbildning och Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiekompetens med inriktning el. Du ska även ha några års erfarenhet som industrielektriker samt av arbete med nätverk. Meriterande är erfarenhet av styr- och reglerarbeten, samt styrsystem. B-körkort är ett krav.

Som person är du social och har god samarbetsförmåga. Du har ett utpräglat ordningssinne, är säkerhetsmedveten och har lätt för att vara flexibel när så verksamheten behöver det. Arbetet ställer krav på att du kan arbeta självständigt men också i grupp mot uppsatta mål. Du bör även tycka om problemlösning och kunna ta egna initiativ eftersom arbetet är omväxlande och kräver eget ansvar.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvar och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar lämnas av Mattias Persson, arbetsledare, 0225-362 27.

Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, tfn 0225-369 54.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 22 december 2019. Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är välpositionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.


Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 december . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 22 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Elektriker