Jurek

Senior Bolagsjurist till Tietoevry

Tietoevry fortsätter att stärka sin position på den nordiska marknaden och söker nu ytterligare en kvalificerad bolagsjurist. Kan du självständigt driva olika bolagsärenden och gärna i en internationell miljö, lovar vi dig spännande och utmanande arbetsuppgifter med goda möjligheter till personlig utveckling.

 

 

Så jobbar vi

Du rapporterar till Head of Legal Operations i Sverige samt jobbar med Tietoevrys chefsjurist och resterande kollegor inom avdelningen. Du supporterar verksamheterna i Sverige samt biträder även vid behov juristavdelningen i Finland, Norge och övriga länder där Tietoevry har verksamhet. Ditt arbete kommer huvudsakligen gå ut på att granska och utforma avtal, medverka vid interna- och externa möten samt ha ansvar för varierande juridiska frågeställningar inom områden som bland annat avtalsrätt, bolagsrätt, offentlig upphandling och IT-rätt. Du kommer således att fungera som juridisk rådgivare såväl i relation till övriga interna supportfunktioner som inom bolagets olika verksamhetsområden.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

• Löpande legalt stöd till verksamhetens olika delar avseende såväl kundprojekt som interna frågeställningar.

• Utarbeta och granska avtal, samt arbete med mall- och styrdokument för verksamheten.

• Förhandlingar med kunder och leverantörer.

• Kontaktperson för externa jurister vilka upphandlas för specifika projekt.

• Deltagande i och dokumentationsansvar kopplat till interna beslutsprocesser.

• Intern utbildningsverksamhet anpassat för verksamhetens behov.

 

Med tanke på verksamhetens geografiska spridning och att kundprojekt bedrivs över hela Norden är tjänsten förknippad med resande från tid till annan.

 

 

Är du den vi söker?

Vi tror att du har minst fem till åtta års erfarenhet av kvalificerat arbete med affärsjuridik på advokatbyrå, bolag, myndighet eller inom offentlig sektor. Meriterande om du har kunskap av regelverk gällande dataskydd, personuppgiftsbehandling och IT-relaterad juridik.

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet om offentlig upphandling, avtalsrätt och immaterialrätt.

För att lyckas i tjänsten behöver du ha mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

 

Du är van att arbeta i projektarbete och i en resultatorienterad organisation. Rollen innebär att du har möjlighet att vara delaktig i projekt med specialister från verksamhetens olika delar, avseende såväl verksamhetsrelaterade uppgifter som interna strategiska frågor. Som person är du driven, förtroendeingivande, bekväm med att fatta beslut och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer samt är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder.

 

 

Vi erbjuder dig

Vår storlek är vår styrka. Som Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

 

Kontoret är beläget i Solna men möjlighet till arbete på distans i stället för på kontoret finns.

 

 

Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. 

 

I denna rekrytering samarbetar Tietoevry med Jurek Law. Om du har ytterligare frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Ulriikka Järnefelt på telefon 0766 33 14 40. Du söker tjänsten via www.jurek.se

 

Vi utför bakgrundskontroller av alla slutkandidater.

Tietoevry avböjer samtal från rekryteringsföretag.

 

 

Om Tietoevry

Tietoevry skapar meningsfull teknologi som bidrar till att göra världen bättre. Vi är ett ledande techbolag med lång historia och närvaro i Norden men har också global kapacitet. Baserat på våra kärnvärden öppenhet, trovärdighet och mångfald, jobbar vi tillsammans med våra kunder – och utvecklar en digital framtid där företag, samhällen och människor kan växa.

 

Våra 24 000 experter globalt specialiserar sig på cloud, data och mjukvara för tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Tietoevry omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och företagets aktier är noterade på NASDAQ-börsen i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

 

Område

Solna

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 19 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Senior Bolagsjurist till Tietoevry