Skanska

Arbetsledare Hus Syd - Malmö/Lund/Helsingborg

Vi strävar efter produktion i världsklass och söker dig som är erfaren arbetsledare.

Skanskas Husverksamhet riktar in sig på nyproduktion av bland annat sjukhus, kontor, bostäder, förskolor, skolor och äldreboenden. Vår ambition är att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet . Hus Syd är en mycket framåtsträvande region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör! Forum Medicum, Hedda Andersson gymnasiet, Citadellsstadens gymnasieskola, E.ON och bostadskvarteren Elinegård & Bunkeflo samt Fastighetsboken är några av våra spännande projekt i Skåne . Vi söker nu flertalet skickliga arbetsledare som också vill bidra till ett bättre samhälle med placering i Malmö/Lund & Helsingborg.

 

Du trivs i rollen som arbetsledare och vill växa vidare hos en entreprenör som kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater.

 

 

Är du vår nya arbetsledare?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Du brinner för produktionen! Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda produktionsteamet till hög produktivitet och kvalitet. Du har mångårig erfarenhet inom branschen, en stor produktionskunskap och som person är du trygg, tydlig och strukturerad. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten samt att få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål.

 

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 juni 2022.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Helsingborg, Lund, Malmö . Publicerat : 27 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Syd - Malmö/Lund/Helsingborg