Skanska

Projektchef Väg och Anläggning Special - Schakt & Transport

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Regionen är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport, losshållning samt masshantering. Verksamheten kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt stora maskiner.

 

När du passerar ett anläggningsprojekt tittar du då i första hand efter vilka maskiner som rullar innanför grindarna? Då är det troligtvis dig vi letar efter. Vi vill dessutom att du drivs av att vara navet i en verksamhet där du ska förstå kundens behov och leda både medarbetare och maskiner så att satta mål kan uppnås. Du gillar helt enkelt när maskinerna gör rätt saker, arbetar säkert med god effektivitet och där förare och projekten trivs.

 

Distrikt Schakt & Transport Stockholm har till uppgift att förse Skanskas projekt med anläggningsmaskiner som är rätt anpassade för tänkt arbetsområde. Distriktet har även i uppgift att bistå anläggningsprojekt med specialistkunskaper inom transportlösningar samt komplicerade schakter. Resor inom Storstockholm kommer att vara vanligt förekommande då vi är delaktiga i många projekt både större samt mindre.

 

 

Som projektchef är du både ledare och bidrar till goda affärer

Att arbeta som projektchef hos oss är en utvecklande roll. Du har ett övergripande ansvar för att driva verksamheten och säkerställa att de ekonomiska och de produktionsmässiga målen uppfylls.

 

Du passar som projektchef hos oss om du är en resultatorienterad och positiv person som med ett tydligt ledarskap skapar förtroende hos din grupp och tar ansvar för att alla känner sig delaktiga. Vi vill även att du i din roll som ledare är kommunikativ, motiverande och uppmuntrar till samverkan. Du bryr dig om dina medarbetare, är en bra support men visar också tydlighet när så behövs.

 

Att arbeta med maskiner innebär att säkerhet att säkerhet alltid ska stå högst på agendan. Vi söker därför en projektchef med högt säkerhetstänk både i de stora- samt små detaljerade frågorna.

 

 

Du älskar anläggningsmaskiner!

För att klara av rollen så ser vi gärna att du har en högskoleutbildning samt några års erfarenhet av att leda en maskintung verksamhet med personalansvar. Alternativt har du skaffat dig kunskaper inom området genom gedigen erfarenhet från arbete inom anläggningsverksamheten.

 

För att trivas hos oss och i rollen vill vi att du:

• älskar anläggningsmaskiner och har goda kunskaper om deras beskaffenhet, användningsområde och kapaciteter

• är en duktig ledare som kontinuerligt förbättrar verksamheten och låter dina medarbetare i takt med ökade kunskaper och rätt inställning ta nästa steg i karriären

• har en god förmåga att genom din kunskap och ditt kommunikativa förhållningssätt kan skapa långsiktiga relationer med dina kunder

• kan styra en verksamhet i en tydlig riktning med fokus på att nå uppsatta mål

 

Ta chansen att få vara med att forma Skanskas framtida verksamhet inom Schakt & Transport och sök idag!

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 18:e oktober.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Alexandersson, Distriktschef, 010-4481683 eller Karin Scarlini, HR, 010-4482576.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef Väg och Anläggning Special - Schakt & Transport