Skanska

Projektingenjör till Sundsvall eller Härnösand

Tycker du att det är viktigt att ditt arbete faktiskt gör skillnad? I så fall bör du läsa vidare! I rollen som projektingenjör hos oss på Skanska kommer du ha påverkan, och vi söker dig som vill vara med och ta verksamheten till nya höjder.

 

Skanska Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi har många spännande projekt framför oss.

 

 

Att jobba som projektingenjör

Att arbeta på Skanska innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur byggbranschen fungerar. Det dagliga arbetet består av alla förekommande arbetsuppgifter som en projektingenjör hanterar som exempelvis inköp, planering, logistik och löpande ekonomiuppföljning och arbeta med inköp i projekt. Förutom det kommer du även att granska ritningar och följa upp kvalitetsaspekter i kontrakt med underentreprenörer och leverantörer, arbeta med och stämma av mot krav enligt aktuella miljöcertifieringssystem och hantera kontrakt- och avtalsfrågor med underentreprenörer och övriga leverantörer.

 

I jobbet ingår vidare att:

• upprätta tidplaner

• hantera fakturor

• administrera kontrakt

• upprätta projektspecifika avtal

• ta fram underlag för prognoser

• bevaka intäkter och likvidsaldo

• hantera förfrågningar, upphandling och offerter.

• delta i anbudsarbete, arbete med produktionskalkyl

 

 

Den vi söker

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom bygg- och anläggning och flerårig erfarenhet av att arbeta som projekt- eller entreprenadingenjör inom bygg- och anläggningsbranschen. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Du har ett inkluderande förhållningssätt och gillar att samarbeta. Som person är du strukturerad, ansvarstagande och resultatorienterad.

 

Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

 

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Sista ansökningsdagen är den 15 augusti.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef, Johan Kjellsson, telefon 0705450543,

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 15 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör till Sundsvall eller Härnösand