Lärande i Sverige

Timvikarie till skola och fritidshem

Lärande Förskolor och Grundskolor i Sverige AB, Lärande Grundskola, Oden

Vi är mitt uppe i en spännande utvecklingsresa där vi sedan läsårsstarten 2022 genomför vår nya satsning på en skola och förskola för en ny tid med en organisation och pedagogik i framkant. Vi har samma uppdrag som alla andra skolor i Sverige, men vi har valt att utveckla vår skola för att ännu tryggare och mer framgångsrikt bidra till barnets samt elevens personliga och kunskapsmässiga utveckling. Genom aktivt lärande för våra barn och elever samt en pedagogisk modell baserad på helhetstänkande vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att lyckas – under skoltiden och i framtiden. Resultatet? Mer trygghet, högre motivation, mindre stress och större glädje för att utvecklas så långt som möjligt.

 

Vi söker timvikarier till Lärande grundskola Oden som är en F-5 skola med ca 220 elever samt till vår resursskola Magneten som har ca 22 elever. Vi söker fritidsledare som är ett stöd för eleverna under skoltid och som på eftermiddagen arbetar på fritids samt lärarvikarier som kan ansvara för undervisning utifrån en planering.

 

Vanligtvis är behovet för vikarier att vi behöver täcka upp 1-5 dagar för en och samma lärare eller fritidsledare Det kan vid tillfällen också vara så att du under en längre period går in och vikarierar i ett särskilt uppdrag och arbetar med samma elev/elevgrupp under längre tid.

 

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, känner dig trygg och säker även vid utmanande lägen och kan enkelt vara hänsynstagande och anpassa dig till olika typer av uppgifter och situationer. Det är naturligt och självklart för dig att kommunicera på ett tydligt sätt. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande mot både elever, vårdnadshavare och kollegor samt en förmåga att skapa goda relationer. Du behöver vara flexibel för att känna dig bekväm i förutsättningar som med kort framförhållning kan förändras.

 

Uppdraget förutsätter att du tar egna initiativ och inte är rädd för att fråga. Det är viktigt att du tar stort eget ansvar för att veta vad som förväntas av dig.

 

Vi söker framförallt dig som utbildar dig till lärare, förskollärare, fritidspedagog, lärarassistent, studie- och yrkesvägledare alternativt annan eftergymnasial utbildning. Funderar du på att läsa till lärare eller annan pedagogisk utbildning och vill testa på yrket/området är det en fördel.

 

För tjänsten krävs det att du minst har godkänd gymnasieexamen.

 

Om Lärande Förskolor och Grundskolor i Sverige AB

Vi leder våra förskolor och grundskolor inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även gymnasieskolor och yrkeshögskolor. Med aktivt lärande, mer tid för eleverna, team med egna lärmiljöer och tydligt strukturerade arbetssätt vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas –under skoltiden och i framtiden.

 

På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobbar.

 

Våra fyra kärnvärden är centrala i våra verksamheter. Trygghet är basen där all utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Vi arbetar i team där vi delar kunskap och erfarenheter som leder till framgång.

 

Anställningsform

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Tillträde

240115

Löneform

timlön

Antal lediga befattningar

2

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Upplands Väsby

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2024/2

Kontakt

• Sofia Haraldsson, 073-8243564

Sista ansökningsdag

2024-05-10

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 maj . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Pedagogik


Senaste jobben från Lärande i Sverige

Alla jobb hos Lärande i Sverige

Liknande jobb Timvikarie till skola och fritidshem