Östersunds kommun

Lärare i fritidshem till Marieby skola

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Marieby skola ligger vackert efter Storsjöns strand. Vi arbetar med ett aktivt uteliv och har spännande natur bara runt hörnet. Vi har 100 elever från förskoleklass till åk 6. Vi arbetar ständigt för att ha en hög kvalitet med styrdokumenten som grund.

 

Detta är en mycket naturskön del av Jämtland, med utsikt över Brunfloviken. Närheten till naturen öppnar många möjligheter till utomhusaktiviteter och rörelse för barn och personal. Vi arbetar ständigt för att ha en hög kvalitet med läroplanen som grund.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare i fritidshem till Marieby skola. Tjänsten är en tillsvidare med 100%. Tillträde 2024-08-01 eller enligt överenskommelse.

 

Vi söker dig som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten på Mariebys skolas fritidshem. Du kommer att arbeta tillsammans med andra fritidslärare och F-6 lärare. Tillsammans arbetar ni för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande och utveckling. Du arbetar i en klass på skoltid och på fritidshemmet på fritidstid. Som lärare i fritidshem ska du bidra till en lugn och trygg skolmiljö - under elevernas hela skoldag och i alla de olika sociala situationer som eleverna möter i skola och på fritids. Du ska arbeta förebyggande och sätta gränser i enlighet med skolans regler och värdegrund. Du ska självständigt kunna ansvara för olika typer av rastaktiviteter samt kontakt med vårdnadshavare.

 

Kvalifikationer

Erforderlig lärarlegitimation för att undervisa i fritidshem. Det är viktigt för oss att du är en trygg person och är god pedagog som tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

 

Du har god kunskap om uppdraget och fritidshemmets styrdokument.

Ditt pedagogiska ledarskap kännetecknas av tydlighet, trygghet och struktur, du har förmågan att skapa en god lärmiljö.

Du har god samarbetsförmåga och utvecklingsbenägenhet.

 

Vi ser gärna att du har lärarlegitimation för att undervisa i något av ämnena bild eller idrott.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Fackliga representanter nås via Kundcenter 063-14 30 00.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Ove Schörling

063-14 33 89

072-213 62 40

 

Sista ansökningsdag

2024-05-03

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem till Marieby skola