Jurek

Wingårdhs söker en Contract Manager

Har du ett sinne för detaljer och erfarenhet av att granska, tolka och förhandla avtal?
Är du dessutom en kommunikativ och relationsskapande person som trivs bäst när du får lov att verka i en utvecklande och kreativ miljö?
Då har du nu chansen att bli en del av ett av Sveriges mest framgångsrika arkitektkontor.


Arbetsbeskrivning

I rollen som Contract Manager kommer du att ingå i Wingårdhs team för affärsstöd på HQ i Göteborg. Som Contract Manager kommer du arbeta med avtalshantering som bl.a. består av att granska, skriva, förhandla och administrera avtal samt att säkerställa att anbud och prekvalifikationer är granskade och utförda på ett relevant sätt. Du kommer att stötta verksamheten vid tolkning och tillämplig av befintliga avtal samt vidareutveckla kontraktshanteringen. I rollen ingår även att analysera och föra dialog med våra beställare och medarbetare samt utveckla och höja kunskapsnivån inom avtal hos våra uppdragsledare.


Vem är du?

Du har en jurist- eller ekonomexamen eller motsvarande akademisk utbildning samt ca 3-5 års relevant erfarenhet. Erfarenhet av att tolka och förhandla tillämpliga standardavtal såsom ABK 09 är meriterande. Som person är du ansvarstagande och drivande. Du är även en positiv person med god samarbetsförmåga som är van att arbeta både självständigt och i team mot gemensamma mål. Utöver detta är du noggrann och affärsorienterad och har en förmåga att kommunicera och förmedla juridik på ett enkelt och lättillgänglig sätt.


Du erbjuds

Du erbjuds en viktig och utmanande roll som du själv har möjlighet att forma framåt. Du kommer att vara stationerad på huvudkontoret i Göteborg som är beläget centralt på Kungshöjd. Här omges du av talangfulla kollegor i en härlig miljö. Du kommer att ingå i ett kreativt, socialt och progressivt kollektiv med det gemensamma målet att erbjuda arkitektur i världsklass.


Om Wingårdhs

Wingårdhs är en av Sveriges mest framstående arkitektbyråer med ett starkt engagemang för samhällsförbättring. Wingårdhs har tre kontor i Sverige och över 200 medarbetare. Här är arkitektur konst, och efter den devisen har vårt kreativa kollektiv arbetat passionerat i över 40 år för att förflytta gränserna för vad som är möjligt. Från kontoren i Göteborg, Stockholm och Malmö arbetar vi med projekt över hela världen.


Detta är en rekrytering via Jurek Rekrytering & Bemanning - ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Höglund på +46 702 942272 eller ida.hoglund@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Contract manager, ABK, avtalsrätt

Område: Göteborg
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 31 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Wingårdhs söker en Contract Manager