Jurek

Processförande Legal Manager till VISMA Financial Solutions

Som Legal Manager hos Visma Financial Solutions i Helsingborg får du en fantastisk möjlighet att kombinera renodlad juridik med affärsfokus och ledararskap. Vi söker dig som älskar att processa och som drivs av ett positivt och inkluderande ledarskap.

 

På Visma Financial Solutions hjälper vi våra kunder att få betalt. Vi tar ansvar för hela processen från faktura till betalning. Med fokus på varje individuell situation är målet att hjälpa gäldenärerna att bli skuldfria genom en mjuk men rättvis hantering. Vi kallar det inkasso med hjärtat.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som Legal Manager för vårt process-team så kommer du att leda teamet som består av två andra processjurister och en paralegal. Du kommer att ansvara för att utveckla avdelningen både strategiskt och operativt och säkerställa att teamet har rätt förutsättningar för att lyckas i sitt arbete.

 

Du kommer att rapportera till Affärsområdesansvarige och du kommer att ha en operativ roll som senior processjurist i teamet. Fokus ligger på processföring, vilket innebär att du för våra kunders räkning upprättar stämningsansökningar och konkursansökningar, har kontakt med motpartsombud samt agerar ombud i domstol. Du kommer även att agera juridisk rådgivare till kunder och andra inom bolaget samt vid behov utbilda bolagets anställda inom området. I rollen ingår även ansvar för avdelningens strategiska agenda och du får vara med och vidareutveckla Visma Financial Solutions juridiska tjänster och erbjudande till kunderna.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med avslutad juristexamen och med flera års erfarenhet av självständig processföring i domstol. Du är trygg i din kompetens och agerar med säkerhet i din ombudsroll vid förhandlingar. Byråerfarenhet och/eller tingstjänstgöring är meriterande. Annan relevant erfarenhet är om du arbetat som jurist på bolag eller myndighet, gärna med insolvensrätt eller om du har annan arbetslivserfarenhet från inkassobranschen.

 

Vi värdesätter särskilt dina personliga egenskaper och för att passa in så bör du ha en vilja att leda och utveckla och trivas med att ta egna initiativ. För rätt person finns stora möjligheter att växa med bolaget och möjligheter att utveckla organisationen och arbetssätten. Det är viktigt att du är kommunikativ och att du har lätt för att etablera relationer och att vinna förtroende.

 

Har du ledarerfarenhet, antingen från yrkeslivet eller från föreningslivet, så är det en fördel, men inget krav. Det viktigaste är att dina personliga egenskaper gör dig till en bra ledare och att du har en vision för ditt ledarskap.

 

Tillträde sker så snart som möjligt enligt överenskommelse.

 

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Visma Financial Solutions med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Höglund på telefonnummer 0702–942272 alternativt ida.hoglund@jurek.se

 

Område: Helsingborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 18 februari

Kategorier : Chef & Ledning Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Processförande Legal Manager till VISMA Financial Solutions